Πέθανε η ενδυματολόγος Έβελυν Σιούπη: Έντυσε τις παραγωγές «Το δις εξαμαρτείν», «Ντόλτσε Βίτα», «Δύο ξένοι», «Safe Sex» – Οι συγκινητικές αναρτήσεις καλλιτεχνών για τον θάνατό της

Η Έβελυν Σιούπη έφυγε σε ηλικία 61 ετών 

Η ενδυματολόγος, Έβελυν Σιούπη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών. Γνωστοί καλλιτέχνες, που συνεργάστηκαν μαζί της την αποχαιρετούν με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Η Έβελυν Σιούπη είχε ντύσει πλήθος Ελλήνων ηθοποιών και είχε συνεργαστεί με πολύ επιτυχημένες παραγωγές, όπως το «Το δις εξαμαρτείν», «Ντόλτσε Βίτα», «Δύο ξένοι», «Safe Sex» κα.

Τελευταία της δουλειά στην τηλεόραση ήταν οι «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», που προβλήθηκαν στο Mega.

Δείτε τη συνέντευξη που είχε δώσει πριν από έναν χρόνο



Το δικό τους «αντίο» στην Έβελυν Σιούπη είπαν ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Χάρης Ρώμας.

«Αντίο στην γλυκιά Έβελυν Σιούπη, αυτό το πολυτάλαντο, πολυβραβευμένο κορίτσι, που με ό,τι καταπιάστηκε το έκανε με μεγάλη επιτυχία και με τεράστια αγάπη για τους ηθοποιούς. Μόνο καλά θα έχουμε να θυμόμαστε από αυτό το ευγενικό πλάσμα όσοι συνεργαστήκαμε μαζί της και όσοι γνωρίσαμε το αδαμάντινο του χαρακτήρα της…Καλό ταξίδι αγαπημένη μας….», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Χάρης Ρώμας: «Αν είχαμε κάνει αυτό το παιδί, σήμερα μπορεί να είχε τρεις μπαμπάδες»

«Η σκηνογράφος και κυρίως ενδυματολόγος Έβελυν Σιούπη ήταν μία μεγάλη καλλιτέχνης με την έννοια του ότι δεν υπήρξε ποτέ κάποιος παρόμοιος σε έμπνευση και αισθητική. Και δεν νομίζω ότι θα υπάρξει και στο μέλλον. Της έλεγα πάντα, ότι εφηύρε και εκπροσωπεί τον «Υπαρκτό Σουρεαλισμό»!

Στη διάρκεια της συνεργασίας μας ζήσαμε έντονες και εκρηκτικές στιγμές όμως αυτό που έμεινε στο τέλος ξεκάθαρο ήταν ο αμοιβαίος σεβασμός και η αξιοπρέπεια. Άλλωστε έτσι ήταν η Έβελυν: Έντονη, εκρηκτική και απόλυτα αξιοπρεπής!

Φεύγει δυστυχώς νωρίς και πραγματικά εύχομαι ολόψυχα ο αγαπημένος της γιός, Δημήτρης, να τιμά πάντα την μνήμη της. Και εγώ θα την θυμάμαι, πάντως…», έγραψε με τη σειρά του και ο Χάρης Ρώμας.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ