Pat Newcomb: Η γραμματέας της θρυλικής Μέριλυν Μονρόε ζει & είναι 94 ετών -Αρνείται όλες τις συνεντεύξεις - Της έδιναν εκατομμύρια για αποκαλύψεις (φωτό)

Παρέμεινε στο πλευρό της μέχρι την τελευταία στιγμή

Η γραμματέας της Μέριλιν Μονρό είναι ο μόνος επιζών έμπιστος άνθρωπος που μπορεί να έχει σημαντικές πληροφορίες για τις τελευταίες ώρες της θρυλικής σταρ.

Η Πατ Νιούκομμπ (Pat Newcomb), που γιόρτασε πρόσφατα τα 94α γενέθλιά της, έχει δείξει ακλόνητη πίστη τηρώντας τη σιωπή της και απορρίπτοντας όλα τα αιτήματα για συνέντευξη για πολλά χρόνια.

Είναι αξιοσημείωτο να αναλογιστεί κανείς πόσα θα μπορούσε να μοιραστεί, ωστόσο επέλεξε να μην το κάνει.

Η σταθερή δέσμευση της υπογραμμίζει το βάθος της φιλίας και της αγάπης της για τη Μέριλιν, αποδεικνύοντας πραγματικά την πίστη της.

Της έδιναν εκατομμύρια δολάρια, για να αποκαλύψει μυστικές πτυχές της Μονρόε κι εκείνη τα απέρριπτε.

Η Newcomb ξεκίνησε τη συνεργασία της με την superstar το 1956, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Bus Stop.

Τη συνόδευσε σε πολλές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένου του εορτασμού γενεθλίων του προέδρου στο Madison Square Garden στις 19 Μαΐου 1962, όπου ερμήνευσε το "Happy Birthday, Mr. President".

Η Newcomb αγόρασε στη Monroe το σκύλο της Maf και παρέμεινε δίπλα της μέχρι το θάνατο της, στις 4 Αυγούστου 1962.

Το προηγούμενο βράδυ, η Newcomb είχε κοιμηθεί στην κατοικία της Monroe στο 12305 Fifth Helena Drive, πριν ξυπνήσει γύρω στο μεσημέρι και τσακωθεί μαζί της κοντά στην πισίνα.

Στις 4:30 μ.μ., ο ψυχίατρος της Μονρόε, Ραλφ Γκρίνσον, ήρθε μαζί τους για να κάνουν θεραπεία στην ηθοποιό, απαιτώντας να φύγει η Νιούκομπ.

Αν και δεν είναι βέβαιο πότε η Newcomb έμαθε για τον θάνατο της, έφτασε στο 12305 Fifth Helena Drive νωρίς το επόμενο πρωί.

Φώναξε: «Συνεχίστε να πυροβολείτε, γύπες!». προς φωτογράφους που, έχοντας επίγνωση του θανάτου, στάθηκαν πίσω από την πύλη που τους εμπόδιζε από το δρόμο της Μονρόε.

Μετά από αυτό το ξέσπασμα, απολύθηκε από το αφεντικό της, Arthur P. Jacobs, και παρευρέθηκε στην κηδεία της Monroe στις 8 Αυγούστου.

Όλα αυτά τα χρόνια, το έργο της Newcomb για τους Kennedys και η σιωπή για τον θάνατο της Monroe οδήγησαν σε θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την εμπλοκή της σε ένα πιθανό σενάριο δολοφονίας, όπως περιγράφεται στις βιογραφίες της Monroe.

Παραμένει ένας από τους τελευταίους ανθρώπους εν ζωή, που συνδέθηκαν στενά με τη Monroe.

Διαβάστε ακόμη: 62 χρόνια από τον τραγικό θάνατο της Marilyn Monroe – H αυτοκτονία της μεγαλύτερης star του Hollywood & oι θεωρίες συνωμοσίας (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Old Hollywood Vibes: Vintage πορτραίτα από την 4η Ιουλίου - Marilyn Monroe, Jayne Mansfield, Jack Nicholson - Διαλέξτε αγαπημένο!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ