Hillary Clinton, Alexandria Ocasio-Cortez & Jill Biden: Όλες οι γυναίκες μαζί για την Kamala Harris – Την υποστηρίζουν «ως το κόκκαλο»! (φωτό& βίντεο)

Οι Δημοκρατικοί έχουν το προβάδισμα με την Κάμαλα εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Τζο Μπάιντεν παρέδωσε χθες Δευτέρα τη σκυτάλη στην Κάμαλα Χάρις, υπό εκκωφαντικές επευφημίες, στο συνέδριο της παράταξής του, του Δημοκρατικού κόμματος, εκφωνώντας μακροσκελή ομιλία.

Πλήθος κόσμου πήγε να υποστηρίξει την Κάμαλα και αυτό έδειξε την δυναμική της.

Οι Δημοκρατικοί έχουν το προβάδισμα με την Κάμαλα εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ.

Ένα σημαντικό κομμάτι του χθεσινού συνεδρίου ήταν ότι γυναίκες πολιτικοί, όπως η Χίλαρι Κλίντον, Τζιλ Μπάιντεν και η Αλεξάντρια Οκάσιο την υποστήριξαν έντονα.

Η πρώην υποψήφια για το Λευκό Οίκο Χίλαρι Κλίντον κάλεσε το Δημοκρατικό Κόμμα να σπάσει επιτέλους τη γυάλινη οροφή και να εκλέξει την πρώτη γυναίκα πρόεδρο στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Κάτι συμβαίνει στην Αμερική. Το αισθάνεσαι. Κάτι για το οποίο δουλέψαμε και το οποίο ονειρευόμαστε για καιρό», διαβεβαίωσε η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και πρώην πρώτη κυρία, κατά την πρώτη ημέρα του συνεδρίου του Δημοκρατικού Κόμματος που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στο Σικάγο.

Η Κλίντον δεν μάσησε τα λόγια της έναντι του ρεπουμπλικανού δισεκατομμυριούχου, ο οποίος είναι για τρίτη φορά υποψήφιος.

«Είναι το πρώτο πρόσωπο που θέτει υποψηφιότητα για να εκλεγεί πρόεδρος ενώ είναι καταδικασμένος για 34 αδικήματα», τόνισε αναφερόμενη στην ποινική καταδίκη του στη Νέα Υόρκη, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά σε πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

Το πλήθος απάντησε φωνάζοντας «Κλείστε τον μέσα!», θυμίζοντας το σύνθημα «Κλείστε την μέσα!» που φώναζαν οι ρεπουμπλικανοί, οι οποίοι ήθελαν το 2016 να στείλουν την υποψήφια των Δημοκρατικών στη φυλακή.

«Δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι λέει ψέματα για τον απολογισμό της Κάμαλα, ότι κοροϊδεύει το όνομά της και το γέλιο της», συνέχισε η Κλίντον.

Αποχώρησε από το βήμα με το ίδιο τραγούδι που συνόδευε τις προεκλογικές συγκεντρώσεις της πριν από οκτώ χρόνια: το «Fight song», το «τραγούδι της μάχης». 

H Jill Biden μίλησε με λόγια συγκινητικά για την υποψήφια Πρόεδρο.

Τόνισε ότι το μέλλον της χώρας είναι η Κάμαλα και η Αμερική δεν έχει περιθώριο για να χάσει (εάν ψηφίσει Τραμπ).

Η πρώην πρώτη κυρία, μίλησε για το θάρρος, την εργατικότητα, την αγάπη της για την πατρίδα και το κοινό δεν σταματούσε να χειροκροτά.

Με την σειρά της η Αλεξάντρια Οκάσιο, πολιτικός και ακτιβίστρια τόνισε πως ο Τραμπ θα πουλούσε την Αμερική για ένα δολάριο.

Χαρακτήρισε την Κάμαλα ως μια γυναικά δυναμική, η οποία κάθε μέρα παλεύει για το καλό της χώρας και των πολιτών.

Διαβάστε ακόμα: Κάμαλα Χάρις: Επέλεξε υποψήφιο αντιπρόεδρο – Ποιος είναι ο Τιμ Γουόλς; - Ο κυβερνήτης της Μινεσότα που αγαπά το ποδόσφαιρο & την εκπαίδευση (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Και η διάσημη σχεδιάστρια μόδας, Diane von Furstenberg στο πλευρό της Kamala Harris - Τι φόρεσαν οι δυο μεγαλοκυρίες ;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ