Topwoman η Anna Roussos: Βραβεύτηκε ως η καλύτερη φωτογράφος γάμων - Δείτε τις υπέροχες νύφες της (φωτό-βίντεο)

Θα ενθουσιαστείτε με τα στιγμιότυπα

Απαθανατίζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές για ένα ζευγάρι!

Ο λόγος για την Anna Roussos, την καλύτερη φωτογράφο γάμων στην Ευρώπη!

Η αισθητική της Anna και η προσοχή στις λεπτομέρειες την έχουν αναδείξει και την έχουν φτάσει στην κορυφή. 

Όχι μόνο είναι μια ταλαντούχα επαγγελματίας, αλλά είναι επίσης ένα από τα πιο ευγενικά άτομα που θα μπορούσατε να γνωρίσετε.

Η καριέρα της ξεκίνησε από τη φωτογραφία μόδας και μέχρι σήμερα η μόδα είναι ένα μεγάλο μέρος του δημιουργικού της ταξιδιού.

Το 2011 φωτογράφισε τον πρώτο της γάμο στη Σαντορίνη.

destination-wedding-photographer (6)

"Τότε δεν είχα ούτε μία νυφική ​​εικόνα στη συλλογή μου, αλλά παρόλα αυτά το πρώτο μου γαμήλιο ζευγάρι με εμπιστεύτηκε να καταγράψω την ξεχωριστή του μέρα και είμαι για πάντα ευγνώμων για αυτό.

Αυτός ο πρώτος γάμος ήταν μια αρχή για μια νέα καριέρα στην οποία συνεχίζω με περηφάνια.

Από τότε έχω φωτογραφίσει περισσότερα από 250 ζευγάρια σε όλο τον κόσμο.

Από τα ελληνικά νησιά μέχρι την ακτή Αμάλφι, το Παρίσι, το Λονδίνο, τις Φιλιππίνες, τη Ζανζιβάρη και το Μεξικό, έχω ταξιδέψει σε τόσες πολλές διαφορετικές γωνιές του πλανήτη μας, πάντα με έναν στόχο στο μυαλό - να τεκμηριώσω την αγάπη με τον πιο έντεχνο και στοχαστικό τρόπο.", δηλώνει περήφανα.

Wedding in Paris France

«Άνοιξα την φωτογραφική μου εταιρεία στην Αθήνα.

Ήταν συναρπαστικό να ανακαλύψω πόσο μεγάλη είναι η βιομηχανία πίσω από τους γάμους και πόσοι δημιουργικοί άνθρωποι, περιοδικά και ιστολόγια συμμετέχουν σε αυτήν.

Ήξερα πολύ γρήγορα ότι ήθελα να γίνω μέρος αυτού του κόσμου. Έκανα ό,τι μπορούσα για να προωθήσω τον εαυτό μου και να συνδεθώ με επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο.

Υποθέτω ότι κάποιες δεξιότητες μάρκετινγκ και η διαίσθηση ήταν καλοί βοηθοί και μέσα στα πρώτα 2 χρόνια της επαγγελματικής μου δραστηριότητας έγινα μέλος των καλύτερων διεθνών καταλόγων φωτογράφων γάμου, του «Little Black Book» από την StyleMePretty», εξηγεί.

"Με βάση την προσωπική μου εμπειρία από σπουδές σκηνοθεσίας και τηλεόρασης, μπορώ να πω ότι ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις είναι να μάθεις από έναν επαγγελματία.

Αποφοίτησα από ένα γνωστό Πανεπιστήμιο Τηλεοπτικής και Ραδιοφωνικής Παραγωγής στη Μόσχα και αυτές οι σπουδές μου έδωσαν πολλές γνώσεις φυσικά, αλλά έμαθα κυρίως όταν άρχισα να δουλεύω στην τηλεοπτική παραγωγή.

Η μάθηση στην πράξη από έμπειρους ανθρώπους είναι ανεκτίμητη – λαμβάνετε πολλές χρήσιμες συμβουλές και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε αμέσως", προσθέτει.

Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς από τα απίθανα κλικς της Anna Roussos, η οπτική της γωνία είναι μοναδική και μας μεταφέρει ακριβώς στο κλίμα αλλά και στην έντονη στιγμή που βιώνει το ζευγάρι.

Όλα απαθανατίζονται ακριβώς όπως πρέπει βάζοντας μας μέσα στη στιγμή! 

Μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερα για τη δουλειά της Anna Roussos εδώ: annaroussos.com

Διαβάστε ακόμη: Jasmine Contomichalos: Η βοηθός της Anna Wintour είναι Ελληνίδα & παντρεύτηκε - Το θεσπέσιο νυφικό με δαντέλα & ο stylish γαμπρός

Διαβάστε ακόμη: Παραμυθένιος γάμος στη Σαντορίνη! Με αιωρούμενα κεριά στη γαμήλια διακόσμηση - Σομόν τριαντάφυλλα (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ