Λουκιπούδη Αρετή - Η Ελληνίδα θεά των προτάσεων ομορφιάς στο Tiktok - Ρετινόλη, προβιοτικά, υαλουρονικό οξύ - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε! (βίντεο)

Χρήσιμα tips από την beauty expert

Μίας και το καλοκαίρι σιγά σιγά μας αποχαιρετάει ήρθε η στιγμή να ανανεώσουμε τη ρουτίνα ομορφιάς μας!

Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια δεν είναι κανένας άλλος από την Ελληνίδα θεά των beauty tips, Αρετή Λουκιπούδη.

Μέσα από τα social media, η Αρετή μοιράζεται πολύτιμες συμβουλές για τη σωστή περιποίηση του δέρματος.

@loukipoudiareti 3 προϊόντα που χρειάζεστε αν έχετε κόκκινο, ερεθισμένο δέρμα με ακμή. Products used in this video: @imfrom_us mugwort essence, @Purito Seoul Wonder Releaf Centella Serum Unscented(new name), Acmed Azelaic Acid. #acne #acneskin #acnetreatment #inflamedskin #azelaicacid #mugwort #centellaasiatica #skintiktok #skintok #skincaretipsforyou #bestskincare #skincaredaily ♬ πρωτότυπος ήχος - Loukipoudi Areti

Με 29 χιλιάδες ακολούθους στο Tiktok έχει καταφέρει να δημιουργήσει έναν ενεργό λογαριασμό με πιστό κοινό.

Αν κάνετε μία βόλτα στο προφίλ θα δείτε σύντομα βιντεάκια, στα οποία εξηγεί με απλό και κατανοητό τρόπο τι προϊόντα πρέπει να χρησιμοποιούμε καθώς και τα οφέλη τους για εμάς.

Πέραν από τις χιλιάδες προβολές, γίνεται χαμός και στα σχόλια με τον κόσμο να εκφράζει τις όποιες απορίες του και την Αρετή να απαντάει άμεσα.

@loukipoudiareti Πότε βάζω μάσκα προσώπου; Πρωί ή βράδυ και σε ποιο στάδιο της ρουτίνας; Τις μάσκες και τα προϊόντα του βίντεο θα τα βρείτε όλα στο @bequeenpro.gr. ❤️ #sheetmask #maskskincare #sheetmaskreview #koreanbeauty #skincaretips #skincaretipsforyou #serums #ampoule #ampouleserum ♬ Pop beat BGM / long version(1283324) - nightbird_bgm

Πληροφορίες σχετικά με την ρετινόλη, τα προβιοτικά, το υαλουρονικό ή μάρκες "φιλικές" προς την επιδερμίδα είναι μερικά από αυτά που θα σας "τραβήξουν" με το που κάνετε scroll στο λογαριασμό της @loukipoudiareti.

Εάν, λοιπόν, ενδιαφέρεστε αλλά δεν ξέρετε το κατάλληλο skincare routine, τότε πατήστε ένα follow στην Αρετή και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εκείνη!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ