Χρώμα & λάμψη στα βραβεία DVF στην Βενετία – Η Oprah άνοιξε αυτή την τελετή αφιερωμένη στην γυναικεία ενδυνάμωση (φωτό & βίντεο)

Τα DVF Awards σχεδιάστηκαν από την Βελγίδα σχεδιάστρια μόδας το 2010 με στόχο να τιμήσουν τις γυναίκες.

Για την Diane von Furstenberg, η ενδυνάμωση των γυναικών δεν είναι απλώς ένα σύνθημα, αλλά μια γνήσια δέσμευση για την υποστήριξη σκοπών που βρίσκονται κοντά στην καρδιά της.

Τα βραβεία DVF της εμβληματικής σχεδιάστριας μόδας υποστηρίζονται από το Ίδρυμα Οικογένειας Diller-Von Furstenberg και πραγματοποιούνται ετησίως με σκοπό να παρέχουν στους παραλήπτες τους πόρους που απαιτούνται για να επεκτείνουν τις προσπάθειές τους για λογαριασμό των γυναικών σε όλο τον κόσμο.

Στην Βενετία πραγματοποιήθηκαν τα φετινά βραβεία.

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η Oprah Winfrey και η  Ιταλίδα ηθοποιός και σκηνοθέτης Πάολα Κορτελέζι.

Φέτος, τα τιμώμενα πρόσωπα της 15ης διοργάνωσης ήταν η Jacinda Ardern, η πρώην πρωθυπουργό της Νέας Ζηλανδίας, η συνιδρύτρια του Women Wage Peace, Yael Admi, η συνιδρύτρια και διευθύντρια του Women of the Sun, Reem Al-Hajajreh, η ακτιβίστρια και συνιδρύτρια της Πρωτοβουλίας Re-Earth, Xiye Bastida, η Alessandra Kustermann, η υπέρμαχος των δικαιωμάτων και πρόεδρος του SVS Donna Help Donna.

Δείτε εικόνες από την λαμπερή τελετή:

Τα DVF Awards σχεδιάστηκαν από την Βελγίδα σχεδιάστρια μόδας το 2010 με στόχο να τιμήσουν τις γυναίκες που δείχνουν συνεχώς την δύναμη τους και το θάρρος τους σε διοικητικές θέσεις.

Διαβάστε ακόμα: Diane von Fürstenberg ετών 77 με ποδάρες έφηβης! – Εσείς ποιο από τα δύο outfits θα φορούσατε στην πρεμιέρα της αυτοβιογραφίας σας (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Ποια Ελληνίδα ήταν καλεσμένη στα βραβεία DVF Awards της Diane von Furstenberg; Λαμπερές εμφανίσεις αλλά και γυναικεία ενδυνάμωση

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ