Ρέθυμνο: 4 άτομα ξυλοκόπησαν άγρια 26χρονο Γάλλο τουρίστα, επειδή τους «σκούντησε» - Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο με χτύπημα στο κεφάλι (βίντεο)

Οι 4 Κρητική συνελήφθησαν 

Με σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου ο 26χρονος Γάλλος, μετά τον ξυλοδαρμό του τα ξημερώματα, από τέσσερις νεαρούς Χανιώτες.

Είναι το δεύτερο περιστατικό μετά τον ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού στο Ηράκλειο.

Διαβάστε ακόμα: Σύζυγος Ελληνοκαναδού που έφαγε άγριο ξύλο στο Ηράκλειο: «Βρεθήκαμε στην κόλαση, θέλουμε δικαιοσύνη» – «Οι Κρητικοί μου ζητάνε συγγνώμη, ο κόσμος κλαίει» (βίντεο)

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα μετά από νυχτερινή διασκέδαση, επί της οδού Σαλαμίνος στο Ρέθυμνο, όταν ένα “σκούντημα” μεταξύ του Γάλλου και του ενός εκ των τεσσάρων ατόμων, στάθηκε αφορμή για έντονο διαπληκτισμό μεταξύ των δύο, ο οποίος κατέληξε στον άγριο ξυλοδαρμό του 26χρονου Γάλλου, που δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο, ακόμη και με ένα μπουκάλι.

Στο σημείο έσπευσε η ΕΛ.ΑΣ που κλήθηκε άμεσα και προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών δύο 20χρονών, ενός 22χρονου και ενός ακόμη 24χρονου τους οποίους βαραίνουν οι κατηγορίες για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία σε βάρος αλλοδαπού , και παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων. Παράλληλα, σε έρευνα που έγινε στο όχημα που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ποιμενική ράβδος και ένα μαχαίρι.

Ο 26χρονος Γάλλος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου και νοσηλεύεται με σοβαρό τραυματισμό.

Οι τέσσερις νεαροί θα οδηγηθούν τη Δευτέρα στον Εισαγγελέα ενώ προανάκριση ενεργεί το ΑΤ Ρεθύμνου.


H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Συνελήφθησαν, σήμερα (01.09.2024) πρώτες πρωινές ώρες, στο  Ρέθυμνο   τέσσερεις ημεδαποί, κατηγορούμενοι για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία σε βάρος αλλοδαπού , και παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων .

Ειδικότερα, μετά από άμεση ανταπόκριση αστυνομικών του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης  και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης που περιπολούσαν στην περιοχή εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, οι ανωτέρω ημεδαποί καθώς από κοινού μετά από διαπληκτισμό που είχαν με αλλοδαπό, του προκάλεσαν επικίνδυνες σωματικές βλάβες στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Σε έρευνα που έγινε στο όχημα που επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ποιμενική ράβδος και ένα μαχαίρι.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ