Πρέβεζα: Τον μαχαίρωσε σε κεφάλι και αυχένα την ώρα που διασκέδαζε στη γιορτή της σαρδέλας - Πως τον έσωσε ναυαγοσώστρια

Ο δράστης είναι νεαρής ηλικίας, και μαχαίρωσε το θύμα χωρίς να έχει προηγηθεί διένεξη

Δυο μαχαιριές στο κεφάλι και τον αυχένα από άγνωστο νεαρό άνδρα και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, δέχθηκε ένας άνδρας που διασκέδαζε με την οικογένεια του στην γιορτή της σαρδέλας στην Πρέβεζα.

Το πρωτοφανές για τα δεδομένα της πόλης περιστατικό συνέβη μπροστά σε εκατοντάδες κόσμου που βρίσκονταν στη δημοφιλή γιορτή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είναι νεαρής ηλικίας, χτύπησε το θύμα με το μαχαίρι δυο φορές χωρίς να έχει προηγηθεί διένεξη, δημόσια τουλάχιστον μεταξύ τους.

Η ναυαγοσώστρια Έλενα Σολδάτου ήταν εκείνη που αντιλήφθηκε πρώτη τον αιμόφυρτο άντρα, ο οποίος για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής βρέθηκε μαχαιρωμένος στην γιορτή της σαρδέλας.

Η ναυαγοσώστρια ήταν η πρώτη που αντιλήφθηκε την κρίσιμη κατάσταση του άτυχου άντρα και αμέσως έσπευσε να τον βοηθήσει και αν του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Η ίδια μιλώντας στο onprevezanews.gr είπε: ”Εγώ έφευγα και παρατηρούσα τον θύμα πως περπάταγε και εκείνος προς το λούνα πάρκ. Φαινόταν λερωμένος από κρασί τον ρώτησα αν είναι καλά πέταξα το μηχανάκι και τον είδα που αιμορραγούσε…”

Την υπόθεση ερευνά το λιμεναρχείο Πρέβεζας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ