Απόστολος Λύτρας: Από το VIP κελί του Κορυδαλλού στις φυλακές Κορίνθου -Ποιοι είναι ο λόγοι της μεταγωγής του (βίντεο)

Στις φυλακές Κορίνθου είναι ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου

Στις φυλακές Κορίνθου μεταφέρθηκε ο Απόστολος Λύτρας, εδώ και ένα μήνα.

Σύμφωνα με το Mega, ο γνωστός δικηγόρος, ο οποίος περιμένει τη δίκη του για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, από τον προηγούμενο μήνα έχει μεταφερθεί από την πτέρυγα VIP των φυλακών Κορυδαλλού και κρατείται πλέον στις φυλακές Κορίνθου.

Ως πιθανοί λόγοι για την απόφαση μεταγωγής του αναφέρονται ζητήματα με συγκρατούμενούς του αλλά και η πληρότητα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Διαβάστε ακόμα: Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση Λύτρα: «Εθισμένος στον τζόγο ο ποινικολόγος, έκανε σπατάλες, αγόραζε πανάκριβα αυτοκίνητα» - Τι κατέθεσε η Σοφία Πολυζωγοπούλου

Να τονιστεί πως ο γνωστός ποινικολόγος κρατείται γιατί παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί για τη βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος της συζύγου του, δικηγόρου Σοφίας Πολυζωγοπούλου, ενώ είχε απορριφθεί το αίτημα αποφυλάκισης με «βραχιολάκι».

Διαβάστε ακόμα: Σοβαρό επεισόδιο στις φυλακές με τον Απόστολο Λύτρα: «Είναι βρωμιάρης, τρώει το φαΐ μας, καπνίζει συνέχεια» - «Ναι» σε αποφυλάκιση με «βραχιολάκι» από τον εισαγγελέα (βίντεο)


Διαβάστε ακόμα: Ο Απόστολος Λύτρας θα παραμείνει στη φυλακή - Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισής του με "βραχιολάκι" 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ