Μελάνια Τραμπ: Πήρε 500.000 δολ. για να εμφανιστεί δύο φορές στο πλευρό του συζύγου της, Ντόναλντ - Επί πληρωμή οι προεκλογικές της εμφανίσεις

Η πληρωμή στη Μελάνια Τραμπ καταχωρήθηκε ως αμοιβή για «συμφωνία ομιλίας» και εμφανίζεται στην φορολογική δήλωση του Ντόναλντ Τραμπ

Μπορεί η προεκλογική εκστρατεία στις ΗΠΑ να μονοπωλεί το πολιτικό ενδιαφέρον, όμως ο ένας υποψήφιος ο Ντόναλντ Τραμπ στη χώρα που οι σύζυγοι και οι οικογένειες παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ψήφο μας έχει δείξει ελάχιστες φορές την πρώην Πρώτη Κυρία, Μελάνια Τραμπ.

Η Μελάνια Τραμπ έχει εμφανιστεί ελάχιστα φέτος στις προεκλογικές εκδηλώσεις του συζύγου της, Ντόναλντ Τραμπ και αυτό σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας έχει εξήγηση.

Σύμφωνα με σχόλιο του CNN, η  πρώην Πρώτη Κυρία μίλησε σε δύο πολιτικούς εράνους του Log Cabin Republicans, οργανισμού  που στηρίζει το κόμμα των Ρεπουμπλικάνων, και πληρώθηκε 237.500 δολάρια για μια εκδήλωση τον Απρίλιο, σύμφωνα με την τελευταία φορολογική δήλωση του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Δείτε ακόμα: Εντυπωσιακή Μελάνια Τραμπ: Με κατακόκκινο chic μεσάτο σακάκι και μίντι φούστα - Το φιλί του Ντόναλντ στο αυτί της (βίντεο)

Η πληρωμή καταχωρήθηκε ως αμοιβή για «συμφωνία ομιλίας».

Το έντυπο αναφέρει ότι η Μελάνια πληρώθηκε από τους Log Cabin αλλά παραμένει μυστήριο ποιος έκοψε την επιταγή. Ο Τσαρλς Μόραν, πρόεδρος των Ρεπουμπλικανών Log Cabin, είπε στο CNN νωρίτερα αυτό το μήνα ότι η οργάνωση δεν έδωσε τα χρήματα και η οικονομική φόρμα δεν έδινε περισσότερες πληροφορίες για το πηγή πληρωμής.

Είχε πάρει χρήματα και τον Δεκέμβριο

Τα αρχεία δείχνουν ότι η Μελάνια Τραμπ πληρώθηκε επίσης 250.000 δολάρια για μια εκδήλωση των Ρεπουμπλικανών στο Log Cabin τον Δεκέμβριο του 2022, και πήρε αντίστοιχα ποσά για άλλες δύο ομιλίες της εκείνο τον μήνα,, αμέσως μετά την ανακοίνωση του πρώην προέδρου ότι θα είναι υποψήφιος για επανεκλογή.

Διαβάστε ακόμα: «Σπάει» την σιωπή της, η Melania Trump: «Όταν είδα αυτή τη σφαίρα να χτυπά τον σύζυγό μου, τον Donald, συνειδητοποίησα ότι…» (φωτό)

Σύμφωνα με το έντυπο οικονομικών στοιχείων του προηγούμενου έτους του Τραμπ, το ένα από τα γεγονότα έλαβε χώρα στη Φλόριντα και το άλλο για μία οργάνωση της Καλιφόρνια, το Fix California.

Η πρώην πρώτη κυρία πληρώθηκε επίσης 155.000 δολάρια από έναν οργανισμό ευθυγραμμισμένο με τον Τραμπ - που ονομάζεται Make America Great Again, Again - για μια ομιλία που έδωσε στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, τον Δεκέμβριο του 2021.

Πηγές πάντως που υποστηρίζουν τη Μελάνια Τραμπ και οι οποίες παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις των Ρεπουμπλικανών στο Log Cabin δήλωσαν ότι δεν ήξεραν ότι πληρώθηκε για τουλάχιστον μία από της εμφανίσεις της.

Οι πηγές την υπερασπίστηκαν, λέγοντας ότι «είναι δικαίωμά της να αποφασίσει πώς θα περάσει το χρόνο της και να πληρωθεί για το χρόνο της».

Άτομο από το στενό περιβάλλον της Μελάνια Τραμπ δήλωσε ότι η πρώην Πρώτη Κυρία (και πιθανότατα επόμενη ξανά) αποφάσισε ότι «η καλύτερη και μεγαλύτερη χρησιμότητά του μου είναι εκεί που βρίσκομαι», προσθέτοντας ότι «αποτελεί ένα ανεκτίμητο, διαχρονικό αγαθό» για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Διαβάστε ακόμα: Melania Trump για τις γυμνές της φωτογραφίες: «Δεν μπορούμε πλέον να εκτιμήσουμε την ομορφιά του ανθρώπινου σώματος;» - Η πρώην Πρώτη Κυρία υπερασπίζεται το παρελθόν της (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ