Απόστολος Λύτρας: Ποια είναι η νέα του σύντροφος, Ντόρα Παπαδοπούλου - Τη γνωρίζει εδώ και 16 χρόνια (φωτό & βίντεο)

Η Θεοδώρα Παπαδοπούλου επιβεβαιώνει τη σχέση της με τον Απόστολο Λύτρα: «Ήμουν δίπλα του σε όλη αυτή την περιπέτεια»

Ο Απόστολος Λύτρας έναν μήνα μετά την αποφυλάκισή του βρέθηκε στα Χανιά για να γιορτάσει τα 52α γενέθλιά του, συνοδευόμενος από τη νέα του σύντροφο, Ντόρα Παπαδοπούλου.

Μετά τον ξυλοδαρμό της εν διαστάσει συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, ο ποινικολόγος προχωρά τη ζωή του. Μάλιστα μιλώντας στη εκπομπή «Super Κατερίνα» και επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε νέα σχέση με τη μεσίτρια, Ντόρα Παπαδοπούλου, με την οποία διατηρούσαν φιλικές σχέσεις τα τελευταία 16 χρόνια. 

«Πραγματικά η ζωή συνεχίζεται. Όταν κάποιος άνθρωπος υποπέσει σε ένα πολύ μεγάλο παράπτωμα, όπως εγώ, νομίζω ότι αυτό που έχει σημασία είναι να καταλάβουμε τι οδήγησε σε αυτή τη συμπεριφορά. Η ζωή πρέπει να συνεχιστεί και για το θύμα και για τον θύτη. Δεν κρύβω τη σχέση μου. Κάνω προσπάθεια στο να ξεπεράσω την κακοποιητική συμπεριφορά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί ένας άνθρωπος να συνεχίσει τη ζωή του», ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος τόνισε ότι το πιο σημαντικό στήριγμα για εκείνον όσο ήταν μέσα στη φυλακή ήταν οι κόρες του.

LITRAS-54543
LITRAS-54543655453

LITRAS-5454365

Διαβάστε ακόμα: Σοφία Πολυζωγοπούλου: «Πόσες μπουνιές απαιτούνται άραγε για να είναι κάποιος κακοποιητής;» - Η απάντησή της στις προκλητικές δηλώσεις του Απ. Λύτρα (φωτό & βίντεο)

Από την πλευρά της, η Θεοδώρα Παπαδοπούλου σε δήλωσή της στην ίδια εκπομπή δήλωσε: «Με τον Αποστόλη γνωριζόμαστε εδώ και 16 ολόκληρα χρόνια. Ήμουν δίπλα του σε όλη αυτή την περιπέτεια που πέρασε. Είμαστε εδώ και έναν μήνα σε σχέση, κάτι που μας κάνει ευτυχισμένους και τους δύο. Πείτε μου αν το εγκρίνετε, σας ευχαριστώ».


Διαβάστε ακόμα: «Αγοράκι μου» λέει ο Λύτρας στον Κούγια: Η τυχαία συνάντηση τους on camera των δυο ποινικολόγων - Παιδιά δεν θέλουμε κάμερες είπε ο Αλέξης (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr