Ας στηρίξουμε κι άλλο τον Ευτύχη Μπλέτσα, τον δικό μας σεφ, να πετάξει με την Swiss σε όλο τον κόσμο και να κάνει γαστρονομικό ρεπορτάζ σε όλη την γη - Ήδη έρχεται πρώτος σε ψήφους! (βίντεο)

Θυμάστε τον Διαγωνισμό Swiss Explorer που πριν από λίγο καιρό είχε δημοσιευθεί σε πολλά site και είχε παίξει και στην τηλεόραση;

Θυμάστε τον Διαγωνισμό Swiss Explorer που πριν από λίγο καιρό είχε δημοσιευθεί σε πολλά site και είχε παίξει και στην τηλεόραση;
Πρόκειται για εκείνη τη θέση της αεροπορική εταιρίας Swiss που ζητούσε κάποιον για να κάνει το γύρο του κόσμου για 6 μήνες με όλα τα έξοδα πληρωμένα και με επιπλέον μισθό.



Η προθεσμία για δήλωση συμμετοχής έληξε αυτή την εβδομάδα και μέχρι την Δευτέρα ολοκληρώνεται η πρώτη φάση με την ψηφοφορία του κοινού. 3 περνάνε απευθείας και 7 θα επιλέξει η κριτική επιτροπή. Αυτοί οι 10 θα πάνε για συνέντευξη στην Ελβετία στις 10 Ιουνίου.

Οι συμμετοχές είναι κάπου κοντά στις 800. Είναι από όλη την ευρώπη και κάποιες από αυτές είναι πολύ δυνατές. Υπάρχουν και κοντά στις 30 ελληνικές συμμετοχές από κάθε μέρος της Ελλάδας.

Ξεχωρίζει η συμμετοχή του γνωστού μας Ευτύχη Μπλέτσα που παρουσίαζε παλαιότερα την Κουζίνα της Μαμάς και τώρα την εκπομπή Ταξίδι στις Γεύσεις, καθημερινά στο ETV.



Μέχρι αυτή την ώρα ο Ευτύχης είναι στην πρώτη θέση με τους περισσότερους ψήφους!  Το βίντεο του περιλαμβάνει πολλές εικόνες από ταξίδια του στην Ελλάδα και τον κόσμο. Όπως γράφει και στο προφίλ του στο facebook  "Μέχρι στιγμής είμαστε στην πρώτη θέση χάρη σε σας!!. Γίνεται όμως μάχη και κάθε ψήφος θα είναι καθοριστική!" Μπορείτε να δείτε το βίντεο του Ευτύχη και να τον ψηφίσετε εδώ: voteFT.com

Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις συμμετοχές

http://www.theswissexplorer.com/#!/en/stories/

Για να ψηφίσετε χρειάζονται μόνο 5'' και μπαίνετε σε κλήρωση για να κερδίσετε 1 από 10 αεροπορικά εισητήρια 2 ατόμων για Ευρώπη με τη Swiss.

Για να ψηφίσετε πατήστε εδώ: voteFT.com
και μετά το κόκκινο κουμπί VOTE & WIN
κάνετε okey στο facebook app μεχρι να γράψει
THANK YOU FOR YOUR VOTE

Καλή τύχη σε όλους Καλή επιτυχία Ευτύχη!!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ