Ερίκ Αμπιντάλ: «Θα δώσω τα πάντα για τον Ολυμπιακό» - Παρουσιάστηκε και επίσημα με την «ερυθρόλευκη» ο Γάλλος αμυντικός και πρώην άσος της Μπαρτσελόνα

Η παρουσίαση διεξήχθη στο V 'Ammos στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο Κώστας Καραπαπάς μίλησε αρχικά για το φιλικό με την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στη UNICEF.

Η παρουσίαση διεξήχθη στο V 'Ammos στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο Κώστας Καραπαπάς μίλησε αρχικά για το φιλικό με την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στη UNICEF. Στη συνέχεια και μετά την προβολή ενός ωραίο video από το Olympiakos TV , ο Γιάννη Βρέντζος τόνισε: «Πιστεύουμε ότι όλοι στην Ολυμπιακή οικογένεια έχουμε πολλούς λόγους για να βρεθούμε την Τετάρτη στο γήπεδο.

Αμπιντάλ: Θα δώσω τα πάντα για τον Ολυμπιακό

Η Αθλέτικ είναι μια σπουδαία ομάδα, που έχει την δική της φιλοσοφία και στον πάγκο της βρίσκεται ένας άνθρωπος με σπουδαία ιστορία στον Ολυμπιακό, τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Πιστεύω ότι και ο Ερνέστο νιώθει υπερήφανος που μετά τον ίδιο ο Ολυμπιακός συνέχισε να μεγαλώνει. Είναι και αυτός ένας λόγος για να έρθουν στο γήπεδο οι φίλαθλοί μας. Οι φίλαθλοί μας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα νέα αποκτήματα του Ολυμπιακού». Στη συνέχεια, μίλησε για το μεγαλείο του Ερίκ Αμπιντάλ και έδωσε το λόγο στον Κριστιάν Καρεμπέ για να τον παρουσιάσει.

«Ο Ερίκ Αμπιντάλ δεν χρειάζεται εκτενή ανάλυση, διότι όλοι ξέρετε την πορεία του. Θα μοιραστούμε όμως ένα πολύ μεγάλο γεγονός, το φιλικό με την Μπιλμπάο, ενώ θέλω να σταθώ στο ότι ένας ακόμη παίκτης της Μπαρτσελόνα παίζει στον Ολυμπιακό. Το πρώτο σημαντικό θέμα είναι η UNICEF, μετά η παρουσίαση του Αμπιντάλ και η συμμετοχή μας στο τουρνουά της Αμερικής. Μέσα από το Σικάγο, η συνεργασία μας με τη UNICEF παγκοσμιοποιείται και μαζί με τον κύριο Μαρινάκη θα συνεχίσουμε αυτό το μεγάλο έργο. Σήμερα θέλω να δηλώσω πόσο υπερήφανοι είμαστε που ανήκουμε στην οικογένεια του Ολυμπιακού.

Θέλω να καλωσορίσω σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού τον Αμπιντάλ. Έχει να προσφέρει όχι μόνο τη μεγάλη του αξία, αλλά και τις συμβουλές του, τα ηθικά του διδάγματα. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ μεγάλη κοινωνική δράση και μπορεί να βοηθήσει πολύ σε αυτή την κατεύθυνση. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κύριο Βρέντζο και τον κύριο Βαλβέρδε για την συμμετοχή του σε αυτό το φιλικό. Ερίκ, καλωσήρθες στην οικογένεια του Ολυμπιακού», δήλωσε ο Καρεμπέ.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Αμπιντάλ. «Είναι πραγματικά πολύ μεγάλη χαρά για μένα που βρίσκομαι σ' αυτή τη μεγάλη ομάδα, τον Ολυμπιακό. Ήθελα πολύ να έρθω σε μια ομάδα που τη γνωρίζουν όλοι και είναι συνέχεια στην πρώτη γραμμή του ποδοσφαίρου. Θέλω να σας καταστήσω όλους κοινωνούς της μεγάλης προσπάθειας που θα κάνω για να προσφέρω με την εμπειρία μου και τις γνώσεις για να μεγαλώσει κι άλλο αυτή η ομάδα. Θέλω να συμβάλω σε ένα οικοδόμημα, που ήδη έχει γερές βάσεις.

Θέλω να ευχαριστήσω όλο το επιτελείο και ειδικά τον πρόεδρο, που έκανε τα πάντα για να με φέρει και μου έδειξε εμπιστοσύνη. Να ξέρετε ότι δεν είμαι απ' αυτούς τους παίκτες που κάθονται, σ' όποια ομάδα και αν έχω παίξει δίνω τα πάντα και θα δώσω τα πάντα για να συμβάλω. Για τη UNICEF είμαι χαρούμενος που είμαι κι εγώ μέρος της περιπέτειας, η οποία ξεκίνησε από την Μπαρτσελόνα και συνεχίζεται στον Ολυμπιακό. Είμαι διπλά χαρούμενος γι' αυτό και στο επίκεντρό της είναι τα παιδιά, για τα οποία πρέπει να δώσουμε τα πάντα», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ