Το... παλεύει ακόμη για τον Αλφάρο ο Παναθηναϊκός - Με βίντεο καλούν τον κόσμο να δώσει το παρών στο φιλικό Ολυμπιακός - Μπιλμπάο Μίτσελ και Βαλβέρδε!

Ο Αλεχάντρο Αλφάρο θα είχε φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε περίπτωση που οι "πράσινοι" είχαν προκριθεί στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντως, η περίπτωση του Ισπανού φορ δεν έχει εγκαταλειφθεί και όσο δεν βρίσκει ομάδα τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να έρθει στην Ελλάδα.

http://static4.ysterografa.gr/wp-content/uploads/2014/07/alejandro-alfaro_mallorca.jpg

Το όνομα του Αλεχάντρο Αλφάρο απασχολεί ακόμη τον Παναθηναϊκό που περιμένει να ρίξει κι άλλο τις οικονομικές του απαιτήσεις ο Ισπανός φορ.

Ο Αλφάρο αξιώνει 500.000 ευρώ και σε περίπτωση που δεν βρει ομάδα τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να πέσει στις 300.000-400.000 ευρώ, ποσό που μπορεί να καλύψουν οι "πράσινοι".

Μίτσελ και Βαλβέρδε για το φιλικό Ολυμπιακός - Μπιλμπάo O πρώην και ο νυν προπονητής του Ολυμπιακού καλούν τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το Γ. Καραϊσκάκης για να βοηθήσει την UNICEF.

Στις 13 Αυγούστου ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα επιστρέψει στο Γ. Καραϊσκάκης ως αντίπαλος του Ολυμπιακού και θα τιμηθεί από τους "ερυθρόλευκους".

Ο Βάσκος τεχνικός μαζί με τον Μίτσελ καλούν τον κόσμο του Ολυμπιακού να βρεθεί στο γήπεδο για να στηρίξει την προσπάθεια της UNICEF.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ