Παγκόσμια μέρα κατά της βίας των γυναικών χθες και ένας Κινέζος χτύπησε την αρραβωνιαστικιά του γιατί πήγε στα καλλιστεία

Δείτε το βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου Ο ίδιος μην μπορώντας να κρατήσει τον θυμό του αλλά και την ζήλια του, πήγε στο χώρο και τα έκανε γυαλιά καρφιά. Ο τυφλωμένος από οργή άνδρας όρμησε πάνω στην αγαπημένη του, την πέταξε κάτω και της έβγαλε το πάνω μέρος του μαγιό της, μη μπορώντας κανένας να τον σταματήσει.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κίνα κατά την διάρκεια πρόβας για διαγωνισμό ομορφιάς. Μια διαγωνιζόμενη φαίνεται πως δεν είχε ενημερώσει τον αρραβωνιαστικό της για την απόφαση της να πάρει μέρος στα καλλιστεία και μόλις αυτός πληροφορήθηκε το γεγονός έγινε έξαλλος.

Δείτε το βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου

 

Ο ίδιος μην μπορώντας να κρατήσει τον θυμό του αλλά και την ζήλια του, πήγε στο χώρο και τα έκανε γυαλιά καρφιά. Ο τυφλωμένος από οργή άνδρας όρμησε πάνω στην αγαπημένη του, την πέταξε κάτω και της έβγαλε το πάνω μέρος του μαγιό της, μη μπορώντας κανένας να τον σταματήσει. Το βίντεο έχει εκατομμύρια views.

Πηγή: protothema,gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ