Ληστεία με πυρά κατά αστυνομικών στην Ηλεία

Ληστεία με πυροβολισμούς σημειώθηκε στις 8.35 σήμερα το πρωί σε υποκατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, στην Βάρδα Ηλείας.

Ληστεία με πυροβολισμούς σημειώθηκε στις 8.35 σήμερα το πρωί σε υποκατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, στην Βάρδα Ηλείας.

Τέσσερα με πέντε άτομα εισέβαλαν στο υποκατάστημα, άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και κατά τη διαφυγή τους πυροβόλησαν κατά περιπολικού της αστυνομίας, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Οι δράστες διέφυγαν, ενώ το αυτοκίνητό τους βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα καμμένο στα όρια του νομού Αχαΐας, στην περιοχή Μανωλάδες.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ληστείες σε Ασπρόπυργο - Νέα Πέραμο
Θύμα ληστείας έπεσε χθες το βράδυ ένας οδηγός ταξί στον Ασπρόπυργο, ενώ τρεις άγνωστοι εισέβαλαν σε σπίτι και λήστεψαν τον ιδιοκτήτη του, σήμερα το πρωί στη Νέα Πέραμο.

Στην πρώτη περίπτωση, στις 20.07, τρεις άγνωστοι τραυμάτισαν με γροθιές στο κεφάλι οδηγό ταξί και του αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, κινητά τηλέφωνα και μια φορητή ηλεκτρονική συσκευή «tablet». Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ οι δράστες αναζητούνται.

Οσονα φορά την δεύτερη ληστεία στη Νέα Πέραμο, στις 6 το πρωί τρεις άγνωστοι διέρρηξαν την κεντρική είσοδο μονοκατοικίας ιδιοκτησίας Αλβανού υπηκόου και με την απειλή όπλου, του άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα, καθώς και το ΙΧ αυτοκίνητο του, με το οποίο διέφυγαν.


Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ