Μόνο στο Eirinika: Καρέ καρέ οι σεφ που απογειώνουν την Αθήνα της γεύσης με την ''σοφία'' μιας Cookoovaya!
Όταν τρώνε δεν μιλάνε... Όταν επισκέφθηκα την Cookouvaya , γνωρίζοντας εκτιμώντας & έχοντας ήδη γράψει για το ταλέντο του Νίκου Καραθάνου ( Michelin)στη Hytra, για την δεξιοτεχνία του Περικλή Κοσκινά στο Mylos & στο Αλάτσι , έχοντας εξουθενωθεί από τις γεύσεις του δίδυμου Λιάκου στο Base Grill & στον Travolta & έχοντας " κλάψει "γιατί έκλεισε η Cucina Povera του Μάνου Ζουρνατζή ε τότε σσσσσς!
Η δημοσιογραφική είδηση του 2014 για την γαστρονομία στην Αθήνα είναι ότι το δίδυμο Λιάκου του Base Grill και του Travolta, ο Περικλής Κοσκινάς (Mylos, Αλάτσι), ο Μάνος Ζουρνατζής (Cuccina Povera) και ο Michelin-Νίκος Καραθάνος (Hytra), έγιναν αφεντικά και συνέταιροι στην ίδια κουζίνα.
Η βραδιά με φίλους μου μπροστά στα "πεντάδυμα "της κουζίνας ήταν μια αλησμόνητη βραδιά.... Τα vibes μαγικά, to start with, οι γεύσεις όνειρο & η "οπτικοποίηση"μπροστά μας της γαστρονομικής πανδαισίας των 5 σεφ εν δράσει μια ανεπανάληπτη εμπειρία.
Άπειρα iphone shots ακολούθησαν ..
Η σκηνή των σεφ που μας ετοίμαζαν να φάμε έμοιαζε με μπαλέτο: Οι chefs, sous chefs, οι βοηθοί, οι σερβιτόροι έμοιαζαν πιο πολύ με ορχήστρα ή με θαυμάσια χορογραφία, προσφέροντας την ηδονή της αναμονής .....
Η διαδικασία της παραγγελίας των πιάτων μας, του μαγειρέματος, φινιρίσματος με τελική προσγείωση στο τραπέζι μας για άρωμα, γεύση & φυσικά απόλαυση, μοναδική!
Σας αφήνω να δείτε τι εννοώ και θα επανέλθω για να συμπληρώσω το άλμπουμ ...
Σε ''πυρετό'' προετοιμασιών!
Οι σεφ είναι πλήρως αφοσιωμένοι στο έργο τους
Η ομάδα του Cookoovaya συνεργάζεται άψογα και αυτό... βγαίνει και προς τα έξω!
Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr