20χρονη καλλονή σκοτώθηκε με Πόρσε & το Instagram γέμισε με χαρά από την τραγωδία: "Ήσουν προκλητική" της έγραψαν
Μια 20χρονη κοπέλα η οποία είχε χαρακτηριστεί «γκλάμορους» σκοτώθηκε οδηγώντας την κίτρινη Πόρσε της στην Τεχεράνη.
Αμέσως, η σελίδα της στο Instagram γέμισε αμέσως από μηνύματα μίσους στο πρόσωπό της. Είναι το μίσος της μεσαίας τάξης και των φτωχότερων για την επίδειξη που κάνουν οι σούπερ πλούσιοι τα τελευταία χρόνια, γράφουν οι New York Times που αφιερώνουν ολοσέλιδο στην περίπτωση.
Όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ της εφημερίδας Guardian, όταν η Παριβάς Ακμπαρζαντέχ σκοτώθηκε εξαιτίας υπερβολικής ταχύτητας οδηγώντας μία κίτρινη Πόρσε στους δρόμους της Τεχεράνης, οι φίλοι της έφτιαξαν μία σελίδα στο Instagram.
Μέσα σε λίγες ημέρες τα άτομα που ακολουθούσαν τη σελίδα αυξήθηκαν από 20.000 σε 40.000, ενώ οι χρήστες έκαναν περίπου 18.000 σχόλια. Εντυπωσιακές φωτογραφίες της νεαρής Ιρανής κοσμούσαν τη σελίδα μαζί με πλήθος μηνυμάτων μίσους και αποστροφής προς το πρόσωπο και τον προκλητικό τρόπο ζωής της.
«Θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι αυτή η ημέρα θα ερχόταν όταν κυκλοφορούσες έτσι έξω. Επαθες αυτό που σου άξιζε» έγραψε μία χρήστρια με το όνομα Σάρα.
«Αυτά συμβαίνουν στα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα» έγραψε αρκετές φορές κάτω από τις φωτογραφίες της Παριβάς, μία άλλη χρήστρια.
Σύμφωνα με το iefimerida.gr, η Παριβάς στο Ιράν ήταν ένα είδος σελέμπριτι αφού η ζωή της είχε γίνει αντικείμενο σχολιασμού και είχε πολλούς υποστηρικτές. Όπως φάνηκε μετά τον τραγικό θάνατό της είχε και πολλούς εχθρούς. Ο ιδιοκτήτης της Πόρσε, ο Μοχάμαντ Χοσέιν Ραμπάνι Σιραζί, είχε αγοράσει το αυτοκίνητο λίγες ημέρες πριν το περιστατικό και είχε επιτρέψει στην Παριβάς να το οδηγήσει. Ο ίδιος πέθανε λίγες ώρες μετά το δυστύχημα. Ήταν εγγονός του αγιατολάχ Ραμπάνι Σιραζί, βοηθού του αγιατολάχ Ρουχολάχ Χομεϊνί, ηγέτη της επανάστασης το 1979, ο οποίος επίσης σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα το 1982.
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr