Ο κοσμογυρισμένος σεφ Jonathan Phang έρχεται στην Ελλάδα: 4 πιάτα, 4 προορισμοί, 4 ιστορίες

O Jonathan Phang, σεφ και παρουσιαστής της δημοφιλούς εκπομπής Gourmet Trains του Travel Channel έρχεται στην Ελλάδα ειδικά για αυτό event που διοργανώνει το FnL σε συνεργασία με τα Divani Hotels, στο Brown’s του Divani Caravel! 

O Jonathan Phang εμπνέεται ένα απολαυστικό μενού από τα ταξίδια του με τα πολυτελέστερα τρένα του πλανήτη, αλλά και από την πατρίδα του και παρουσιάζει το «4 πιάτα, 4 προορισμοί, 4 ιστορίες»!   Δίπλα στα πιάτα αυτά, ο ταλαντούχος bartender Σίμος Ταγαράς με την πολύτιμη υποστήριξη του Νέαρχου Γκίκα (από το Spiti, στο Χαλάνδρι, και οι δύο) εμπνέεται  κοκτέιλ με βάση τo Metaxa, το Cointreau, το κονιάκ Remy Martin, το σκοτσέζικο malt ουίσκι Glenrothes και το ρούμι Mount Gay από τα Barbados. Όλα αυτά θα παρουσιαστούν στο πολυτελές Brown’s του ξενοδοχείου Divani Caravel το βράδυ της Δευτέρας 30 Νοεμβρίου.  

Η αρχή γίνεται με το The Canadian Silver Bullet Train και η έμπνευση έρχεται από το τοπίο με τα κίτρινα και κόκκινα δάση της περιοχής και τις κολοκύθες που έπαιζε σε διάφορα πιάτα που του σέρβιραν εκεί. Συνεχίζουμε με το πολυτελές τρένο The Royal Scotsman, τα σκοτσέζικα Highlands και ένα πιάτο που απόλαυσε εκεί. Το δείπνο κορυφώνεται με μια αγαπημένη παιδική ανάμνηση του Jonathan και το απολαυστικό beef stew που ετοίμαζε η μητέρα του στις διακοπές τους στην Καραϊβική. Στο επιδόρπιο, παντρεύεται η αγαπημένη του σοκολάτα με την έμπνευση από το Venice Simplon Orient Express!  

Το πλήρες menu:  

·  Πικάντικη Κολοκυθόσουπα με Θαλασσινά ·  Καρπάτσιο Μόσχου σε Κρούστα Μυρωδικών με Σαλάτα Ρόκας, Νεροκάρδαμο και Γαλάκτωμα Μουστάρδας ·  Μοσχαράκι Καραϊβικής με Πουρέ Σελινόριζας ·  Σφαίρα Σοκολάτας με Ρούμι και Παγωτό Βανίλια με Σταφίδες  

Info:   Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015, 21.00 Ξενοδοχείο Divani Caravel Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα Τιμή συμμετοχής: €80 / άτομο

Δηλώστε συμμετοχή και δείτε περισσότερα για το event στο Fnl Guide 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr