Ηλιόλουστη Κυριακή και άνοδος της θερμοκρασίας, έως τους 21 βαθμούς

Ηλιοφάνεια και άνοδο της  θερμοκρασίας αναμένουμε στη χώρα μας σήμερα,

Ηλιοφάνεια με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις, πυκνότερες από αργά το απόγευμα στα δυτικά, αναμένουμε στη χώρα μας την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016. Τη νύχτα και τις πρωινές ώρες στα ορεινά της βόρειας Ελλάδας θα επικρατεί κατά τόπους παγετός.

Η θερμοκρασία σε άνοδο  θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 4 έως 18 στη βόρεια Ελλάδα, 5 έως 18 στη δυτική Ελλάδα, 7 έως 16 στο βόρειο Αιγαίο και από 7 έως 19 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.

Οι άνεμοι θα πνέουν  από τα νότια έως 7 και τοπικά στο Ιόνιο 8 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη σήμερα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νοτιοανατολικ9οί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Δυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο και στα νησιά του Ιονίου καλός καιρός με παροδικές νεφώσεις. Στο Ιόνιο ισχυροί νότιοι άνεμοι τοπικά μέχρι τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 4 έως 18 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία από 5 έως 18 βαθμούς.

Στη Κρήτη αίθριος καιρός με αραιά νέφη και ισχυρούς νότιους ανέμους στα 5 με 7 μποφόρ. Το θερμόμετρο από 11 έως 20 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου καλός καιρός. Νότιοι άνεμοι στα 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 9 έως 17 βαθμούς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr