Τρελά λεφτά! Αυτό είναι το «Μυθικό» συμβόλαιο που υπέγραψε με την Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο

Ο εκτελεστικός διευθυντής και εκ των αντιπροέδρων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ, και ο διάσημος ατζέντης του Ζοσέ Μουρίνο, Ζορζ Μέντες, συναντήθηκαν χθες για πάρα πολλές ώρες βάζοντας τα τελευταία κομμάτια στο παζλ της πρόσληψης του «Μου» από τους «κόκκινους διαβόλους».

Αργά το βράδυ και ενώ κανείς δεν είχε δει τους δύο άνδρες στο Λονδίνο, όπου σε άγνωστη τοποθεσία είχαν τη συνάντηση, διέρρευσε η πληροφορία ότι όλα έχουν ολοκληρωθεί. Τριετές θα είναι το συμβόλαιο του Μουρίνιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι απολαβές στα 20 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Ακριβώς τα ίδια χρήματα θα παίρνει και ο Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι.

 

Η συμφωνία στα βασικά θέματα των δύο πλευρών φέρεται να έχει επιτευχθεί εδώ και καιρό, με Γούντγουορντ και Μέντες να συζητάνε τα... ψιλά γράμματα του συμβολαίου, ίσως και να έφτιαξαν χθες τη μεταγραφική λίστα. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι από ώρα σε ώρα ή το αργότερο ως τα τέλη της εβδομάδας θα έχουμε και την επίσημη ανακοίνωση.

 

Καντονά
«Θα ήθελα τον Γκουαρδιόλα»

Ο Ερίκ Καντονά θεωρεί σπουδαίο προπονητή τον Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά όχι κατάλληλο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο πάλαι ποτέ σούπερ σταρ των «κόκκινων διαβόλων» σε συνέντευξή του στον «Guardian» είπε ότι η καλύτερη επιλογή για τη Γιουνάιτεντ θα ήταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα:

 

«Λατρεύω τον Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά το ποδόσφαιρο που παίζει δεν ταιριάζει στη Γιουνάιτεντ. Λατρεύω την προσωπικότητά του, το πάθος του, το χιούμορ του. Είναι πανέξυπνος, απαιτεί το 100% από τους παίκτες του και φυσικά κερδίζει τίτλους. Αλλά δεν νομίζω ότι οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ θα λατρέψουν το στυλ ποδοσφαίρου του, ακόμη και αν κερδίζει. Εχουν μάθει αλλιώς. Θα ήθελα να δω τον Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της και τότε πραγματικά θα άλλαζε αυτή η ομάδα. Ο Πεπ ήρθε στο Μάντσεστερ αλλά πήγε στη λάθος ομάδα της πόλης» είπε ο Καντονά.

 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
«ΠΟΛΙΤΗΣ» Ο ΓΚΙΝΤΟΓΚΑΝ

Ο διεθνής Γερμανός μέσος της Ντόρτμουντ, Ιλκάι Γκιντογκάν, θα πρέπει να θεωρείται πλέον ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Γκιντογκάν είχε συμφωνήσει με τους «πολίτες» σε τετραετές συμβόλαιο εδώ και μέρες με τους δύο συλλόγους να φτάνουν χθες σε συμφωνία στα 26 εκατομμύρια ευρώ και άλλα τρία με τη μορφή μπόνους. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήθελε τον Γκιντογκάν και στην Μπάγερν και, παρότι ο Γερμανός μέσος είναι τραυματίας, ζήτησε από τη διοίκηση της Σίτι να τον αποκτήσει. Με τη φανέλα της Ντόρτμουντ αγωνίστηκε σε 157 ματς στην Μπουντεσλίγκα και πέτυχε 15 γκολ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr