Γιατί θα είναι ο Ryan Gosling ο επόμενος James Bond; Πως μέτρησε η αντίδραση του στα Oscars;

Το λάθος στην ανακοίνωση της καλύτερης ταινίας είναι αναμφισβήτητα η πιο πολυσυζητημένη στιγμή των φετινών βραβείων Όσκαρ, με τις αντιδράσεις των παρευρισκόμενων να σχολιάζονται ακόμη και σήμερα και διάφορες θεωρίες συνωμοσίας να δίνουν τη δική τους εκδοχή για το τι συνέβη. 
 

Ωστόσο, μια από τις αντιδράσεις που σχολιάστηκαν ιδιαίτερα ήταν αυτή του Ryan Gosling που ανάμεσα στα έκπληκτα πρόσωπα των συντελεστών, με δυσκολία φαίνεται να συγκρατεί το γέλιο του.

Η συγκεκριμένη αντίδραση θεωρήθηκε τόσο cool και αστεία, ώστε το διάσημο πρακτορείο στοιχημάτων William Hill αύξησε τις πιθανότητες (από 14/1 σε 10/1) να είναι εκείνος που τελικά θα ερμηνεύσει τον James Bond στην επόμενη ταινία. 


"O Ryan Gosling έδειξε μια αξιοθαύμαστη αίσθηση του χιούμορ
και η αυτοσυγκράτησή του θύμισε τον James Bond- ο πιο cool από όλους!", δήλωσε ο υπεύθυνος τύπου του πρακτορείου, Rupert Adams. 


Και παρ΄ όλο που οι James Norton, Tom Hardy και Michael Fassbender θεωρούνται εδώ και καιρό φαβορί για το ρόλο, η cool αντίδραση του Καναδού ηθοποιού μπορεί να του άνοιξε δρόμους που ούτε ο ίδιος θα φανταζόταν. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ