Θάνατος δημοσιογράφου στη Δανία: Σκοτώθηκε γιατί μου έφυγε η καταπακτή από τα χέρια λέει ο εφευρέτης

Ο 46χρονος πολυεκατομμυριούχος εφευρέτης, Πίτερ Μάντσεν, που κατηγορείτε για τον φόνο της 30χρονης δημοσιογράφου Κιμ Βαλ.

Ο 46χρονος πολυεκατομμυριούχος εφευρέτης, Πίτερ Μάντσεν, που κατηγορείτε για τον φόνο της 30χρονης δημοσιογράφου Κιμ Βαλ έδωσε τη δική του εκδοχή για το ατύχημα στο δικαστήριο της Δανίας.

Όπως είπε ο Μάντσεν όλα συνέβησαν όταν του έφυγε από τα χέρια η καταπακτή με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα η δημοσιογράφος στο κεφάλι.

Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είχα βγει από το υποβρύχιο και κρατούσα την βάρους 70 κιλών καταπακτή αλλά έχασα την ισορροπία μου και μου έφυγε από τα χέρια με αποτέλεσμα να την χτυπήσει στο κεφάλι».

Η τελευταία φωτογραφία της δημοσιογράφου στο υποβρύχιο

Σε ερώτηση του δικαστηρίου γιατί η σορός της Βαλ βρέθηκε ακρωτηριασμένη, Πίτερ Μάντσεν δεν έδωσε καμία απάντηση.

Ενώ για τον λόγο που τον οδήγησε να ρίξει το πτώμα στο νερό απάντησε: «Δεν ήθελα ένα πτώμα στο υποβρύχιό μου. Της έδεσα ένα σκοινί στα πόδια και την τράβηξα έξω».

Ερωτηθείς γιατί επιχείρησε να βυθίσει το υποβρύχιο στο οποίο συνέβη το ατύχημα ο Μάντσεν είπε ότι «το αποφάσισα γιατί δεν ήθελα να συνεχίσω να κάνω τη ζωή που έκανα και έκρινα ότι το τέλος που άρμοζε στον Πίτερ Μάντσεν ήταν μέσα στο Ναυτίλο».

Ο 46χρονος πολυεκατομμυριούχος εφευρέτης, Πίτερ Μάντσεν

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr