Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ο 31χρονος ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης (φωτό)

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του ποδοσφαιριστή του Μακεδονικού Νίκου Τσουμάνη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ο 31χρονος εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του σήμερα το πρωί στη μαρίνα της Νέας Κρήνης, ενώ σύμφωνα με το voria.gr τον αναζητούσε από εχθές το απόγευμα η φίλη του, καθώς δεν κατάφερνε να μιλήσει μαζί του.

EUROKINISSI

Σήμερα νωρίς τα ξημερώματα σε μια περιπολία της αστυνομίας εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του στη μαρίνα της Νέας Κρήνης. Όταν οι αστυνομικοί έριξαν φως με τον φακό τους μέσα στο αυτοκίνητο, είδαν τον άνδρα νεκρό μέσα στο αυτοκίνητο. Οι αρχές εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια για το θάνατο του ποδοσφαιριστή, ο οποίος φέρεται να είχε στο λαιμό του τρία tire up.

Σύμφωνα με το metrosport.gr διεξάγεται προανάκριση αλλά αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι ο Τσουμάνης έφυγε από «ασφυχτικό θάνατο». 

Στο σημείο βρέθηκε κλιμάκιο του τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής και ιατροδικαστής. Προανάκριση για το θλιβερό περιστατικό διενεργεί το Α.Τ. Καλαμαριάς.

Ο Νίκος Τσουμάνης, έγινε παίκτης του Μακεδονικού το καλοκαίρι ενώ στο παρελθόν πέρασε μεταξύ άλλων από τον Άρη και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr