Σοβαρό τροχαίο για τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Η καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων - τραυματίας στο νοσοκομείο (φωτό & βίντεο)

Λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σπίτι του στο Χόλυγουντ

Σε σοβαρό τρχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο  Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, με το TMZ να αναφέρει ότι ήταν τόσο σοβαρό που το SUV του πέρασε πάνω από ένα άλλο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η οδηγός του.

Το τροχαίο συνέβη λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του  στο Χόλυγουντ, με τον εκπρόσωπο του ηθοποιού να αναφέρει στο People ότι ο τελευταίος «είναι καλά στην  υγεία του, αλλά η μόνη ανησυχία του αυτήν τη στιγμή είναι η κατάσταση της τραυματισμένης γυναίκας».

Ο Άρνολντ οδηγούσε ένα SUV της Yukon όταν συγκρούστηκε με ένα κόκκινο Prius γύρω στις 5:00 μ.μ. PT. Το SUV του άρχισε να κυλά και κατέληξε στην κορυφή του Prius, στη συνέχεια συνέχισε να κυλά προς τα αριστερά με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε μια Porsche Taycan.

Η καραμπόλα με τα τέσσερα αυτοκίνητα  έγινε στη λεωφόρο Sunset, ενώ να σημειωθεί ότι η αστυνομία δεν έκανε καμία σύλληψη και απέκλεισε το ενδεχόμενο εμπλοκής ναρκωτικών και αλκοόλ.

Η γυναίκα που οδηγούσε το Prius τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με αιμορραγία στο κεφάλι στο νοσοκομείο, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr