Ο πρίγκιπας Όσκαρ της Σουηδίας χαμογελαστός στα χιόνια! Η φωτό για τα 6ά γενέθλια του εγγονού του βασιλιά Γουσταύου

Γιόρτασε λίγες ημέρες μετά την αδελφή του

Ο πρίγκιπας Όσκαρ της Σουηδίας έγινε έξι ετών σήμερα (2/3) και το παλάτι δημοσίευσε μια άκρως χειμωνιάτικη φωτογραφία του μικρού royal.

Λίγες μέρες μετά τα 10ά γενέθλια της αδελφής του, πρίγκίπισσας Εστέλ, ο εγγονός του βασιλιά Γουσταύου και της βασίλισσας Σίλβια, γιόρτασε με την σειρά του τα δικά του γενέθλια.

Στην εικόνα που δημοσιεύτηκε στα social media της βασιλικής οικογένειας, βλέπουμε τον γιο της διαδόχου πριγκίπισσας Βικτώριας και του πρίγκιπα Ντάνιελ μέσα στα χιόνια!

Photo: Instagram

Φοράει το μπουφάν του και ένα μπλέ σκουφάκι, ενώ γελά στην κάμερα με τα κόκκινα - από το κρύο - μαγουλάκια του. 

Σύμφωνα με την Paris Match ο μικρός πρίγκιπας γεννήθηκε στις 2 Μαρτίου 2016 στις 8:28 μ.μ. στο μαιευτήριο του νοσοκομείου Karolinska στη Στοκχόλμη. Βαφτίστηκε στις 27 Μαΐου 2016 και πήρε τον τίλτο του  Δούκα της Scania κατά τη γέννηση του.

Νονοί του είναι η θεία του πριγκίπισσα Madeleine της Σουηδίας, η πριγκίπισσα Mette-Marit της Νορβηγίας και ο διάδχος πρίγκιπας Frederik της Δανίας.. Μέχρι σήμερα, ο πρίγκιπας Όσκαρ κατέχει την τρίτη θέση στη σειρά διαδοχής στο σουηδικό στέμμα, μετά τη μητέρα και τη μεγαλύτερη αδελφή του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr