Για τα Brownies
-
300 γρ. ταχίνι
-
350 γρ. μπανάνα
-
250 γρ. σοκολάτα 70%
-
250 γρ. μαύρη ζάχαρη
-
120 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
-
6 γρ. αλάτι
-
9 γρ. μπέικιν πάουντερ
Για το γλάσο ταχίνι κακάο
- 120 γρ. ταχίνι με κακάο
- 70 γρ. γάλα αμυγδάλου
Μια συνταγή που μπορείτε να φτιάξετε μέσα στην Μ.Εβδομάδα.
Για τα Brownies
300 γρ. ταχίνι
350 γρ. μπανάνα
250 γρ. σοκολάτα 70%
250 γρ. μαύρη ζάχαρη
120 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
6 γρ. αλάτι
9 γρ. μπέικιν πάουντερ
Για το γλάσο ταχίνι κακάο
Ευχαριστούμε τον Γιάννη Λουκάκο και το yiannislucacos.gr για αυτή τη συνταγή
Για τα Brownies
Για το γλάσο ταχίνι κακάο
Αναμειγνύουμε το ταχίνι με κακάο με το γάλα αμυγδάλου μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Who is Who
Ο Γιάννης Λουκάκος γεννήθηκε στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ στις 19/11/1973. Σπούδασε μηχανολόγος μηχανικός στο Pennsylvania State University και μετά φοίτησε στην καλύτερη σχολή μαγειρικής του κόσμου, Culinary Institute of America. Αφού εργάστηκε στις κουζίνες μεγάλων ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων και εστιατορίων, το 2000 επέστρεψε στην Ελλάδα. Το προσωπικό του στυλ έχει αναγνωρισθεί δύο φορές στα βραβεία Gourmet.
Το 2009 δημιούργησε το δικό του εστιατόριο στο Χαλάνδρι στην πιάτσα του Αγ. Νικολάου στην πλατεία Ελευθερωτών. Από τον Μάρτιο του 2013, ο Γιάννης Λουκάκος πήρε την τηλεοπτική επωνυμία του «Dr Cook» από την ομώνυμη εκπομπή στο MEGA TV, ενώ το ΤHE SEMINAR PROJECT φιλοδοξεί να αποτελέσει μια ξεχωριστή εμπειρία μαγειρικής εκπαίδευσης για όσου συμμετέχουν στα σεμινάρια.
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr