Τραγωδία με Αμερικανό βουλευτή: Η 17χρονη κόρη του πέθανε στον ύπνο της - πήγε στο κρεβάτι της & δεν ξανασηκώθηκε (φωτό & βίντεο)

Είπε καληνύχτα στους γονείς της και πήγε για ύπνο...

Ο Rep. Sean Casten θρηνεί τον χαμό της 17χρονης κόρης του, με τον πολιτικό να δηλώνει ότι  έφηβη πέθανε ήσυχα στον ύπνο της.

Ο Αμερικανός βουλευτής των Δημοκρατικών, στο Ιλινόις, σε μια σπαρακτική δήλωση που έκανε την Τετάρτη από κοινού με την σύζυγό του και την δεύτερη κόρη τους, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι  η Gwen Casten, πήγε για ύπνο την Κυριακή το βράδυ και δεν ξύπνησε ποτέ.

 

 

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την τρύπα στην καρδιά σου όταν πεθαίνει ένα παιδί», είπε ακόμα το μέλος του Κογκρέσου. 

Το γραφείο του Casten, σύμφωνα με το nypost.com ανακοίνωσε τον θάνατο της Gwen με μια σύντομη δήλωση, χωρίς ωστόσο να συμπεριλάβει περισσότερες πληροφορίες. 

Δίνοντας νέες λεπτομέρειες για την τραγωδία ο Casten είπε ότι η Gwen, η σύζυγός του, Kara, και η μικρότερη κόρη, Audrey έφαγαν μαζί εκείνο το βράδυ και στη συνέχεια η Gwen βγήκε για μερικές ώρες με τους φίλους  της.

 

 

 

 

Αφού επέστρεψε στο σπίτι, είπε καληνύχτα στους γονείς της, έστειλε μήνυμα σε μια φίλη της για να βεβαιωθεί ότι έφτασε και εκείνη στο σπίτι με ασφάλεια και πήγε για ύπνο. Δεν ξύπνησε ποτέ...

Ακόμα πρόσθεσε ότι το μόνο πράγμα που γνωρίζει ο ίδιος και η οικογένειά του για τον θάνατο της 17χρονης είναι ότι ήταν ειρηνικός.

«Και το μόνο μάθημα που μπορούμε να πάρουμε από αυτό είναι να απολαμβάνουμε τις στιγμές που περνάμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα», είπε ακόμα και συνέχισε: «Θέλουμε σκοπό. Θέλουμε να πιστεύουμε σε ένα πιο φωτεινό αύριο. Αλλά το μόνο πράγμα που μπορούμε να ελέγξουμε είναι το παρόν μας».

Η Gwen σχεδίαζε να φοιτήσει  στο Πανεπιστήμιο του Βερμόντ το φθινόπωρο για να σπουδάσει περιβαλλοντική επιστήμη, σύμφωνα με τον πατέρα της.  Η 17χρονη είχε πάθος με τη μουσική - όπως ο μπαμπάς της - ενώ ασχολούταν ενεργά και με τον ακτιβισμό.

«Αν το φως της φαινόταν λίγο πιο φωτεινό από τα περισσότερα, ήταν επειδή ήταν τόσο γενναιόδωρη στο να αντανακλά το φως και την αγάπη που της έδωσαν τόσοι πολλοί», σημείωσε ακόμα ο Casten για την αείμνηστη κόρη του.

Σε ανάρτηση του στο Instagram έγραψε: «Είμαστε ευγνώμονες σε όλους όσους μας προσέγγισαν με σκέψεις, συλλυπητήρια και βοήθεια. Σε όσους ρωτούν τι μπορούν να κάνουν, σας ζητάμε μόνο να ζήσετε τη ζωή σας όπως έζησε η Gwen τη δική της».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr