Αριάνα Ροκφέλερ: Η εγγονή του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου κάνει διακοπές στη Μύκονο - Το υπέροχο boho φόρεμα που επέλεξε (φωτό)

Μετά από μια σύντομη στάση στην Αθήνα, έφυγε για Μύκονο! 

H 39χρονη χρυσή κληρονόμος Αριάνα Ροκφέλερ ταξίδεψε στη χώρα μας και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακoπές στη Μύκονο

Η εγγονή του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου Ντέιβιντ Ροκφέλερ επισκέφθηκε το νησί των ανέμων για άλλη μια φορά, αφού η Ελλάδα είναι ο αγαπημένος της προορισμός τους καλοκαιρινούς μήνες. 

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την σχεδιάστρια μόδας να κάνει βόλτα μαζί με τους φίλους της. 

Για την έξοδό της στα γραφικά στενάκια της Μυκόνου, η ίδια επέλεξε ένα σατέν floral φόρεμα, ενώ άφησε τα μαλλιά της ανέμελλα. 

Μάλιστα χθες, η πανέμορφη γυναίκα ανέβασε μια φωτογραφία από την επίσκεψή της στην Αθήνα και συγκεκριμένα την guest εμφάνιση της στην επίδειξη του Βασίλη Ζούλια στον εμβληματικό πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεποπαγίτου.

Δείτε εδώ: Η Διονυσίου Αρεοπαγίτου μια ατελείωτη πασαρέλα - Η λαμπερή επίδειξη του Βασίλη Ζούλια στον ιστορικό πεζόδρομο (φωτό & βίντεο)

Στην ανάρτησή της έγραψε: ''Χαρά μου που περπάτησα με τον @vzoulias κλείνοντας την επίδειξη υψηλής ραπτικής A/W 22 "The Swans" στην Αθήνα''. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr