Πρεμιέρα για την Μαρία Κορινθίου στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα - Το φούξια jumpsuit και οι Δίδυμοι - «τους έχω μια αγάπη» (φωτό & βίντεο)

Ο παρουσιαστής την καλωσόρισε στην εκπομπή

Η Μαρία Κορινθίου βρίσκεται από σήμερα και επισήμα στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, στην εκπομπή «Πρωινό».

Ο παρουσιαστής καλωσόρισε το πρωί της Δευτέρας στο πλατφό, την νέα συνεργάτιδά του λέγοντας: «Η εκπομπή έχει συγκεκριμένο χαρακτήρα infotainment και αυτό δεν αλλάζει όμως η Μαρία θα βοηθά στα γυναικεία θέματα, στη μόδα, στα ζώδια τη μαγειρική».

Ακόμα ο Γιώργος Λιάγκας συμπλήρωσε ότι «η Μαρία είναι φίλη, είναι αγωνίστρια, ήρθε από το εξωτερικό, άκουσε και εκείνη πολλά όμως δούλεψε πολύ και απέδειξε πως είναι άξια».

Από πλευράς της η Μαρία Κορινθίου «Αισθάνομαι υπέροχα. Να πω ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή. Είσαι και Δίδυμος κι έχω μια αγάπη στους Διδύμους».

Η αγαπημένη ηθοποιός φορούσε μια φούξια jumpsuit με ένα ώμο, η οποία είχε ένα μικρό κόψιμο στην κοιλιά, ενώ είχε τα μακριά, μαύρα μαλλιά της κάτω.

 

 

Σε post που έκανε στο Instagram έγραψε: Με το αγόρι μου το καινούργιο, το καλό, το έγκριτο, το πρωινό, το διδυμάκι! Αισθάνομαι υπέροχα που με έχει αγκαλιά και με κρατάει από το χέρι!!!!
@gliagas ????? Καλή μας αρχή γεμάτη φως και τεράστια αληθινά χαμόγελα!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANT1 (@ant1tv)

Την Μαρία Κορινθίου καλωσόρισε στο «Πρωινό» και ο ANT1 με μια ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του καναλίου στο Instagram που έγραφε: «Καλώς ήρθες Μαρία! ?».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr