Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η τάση των ημερών είναι να ονειροπολούμε & να έχουμε μια νοσταλγική διάθεση

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα αυτό το Σαββατοκύριακο;

Μολονότι η όψη τετραγώνου της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς γίνεται ακριβείας το πρωί της Κυριακής, επηρεάζει όλο το Σαββατοκύριακο.

Αυτή η κόντρα μπορεί να εκτοξεύσει από τη μια τον ρομαντισμό μας στα ύψη, αλλά από την άλλη και τις εξιδανικεύσεις και τις μεγάλες προσδοκίες που δεν στηρίζονται σε ρεαλιστικά δεδομένα

. Η τάση των ημερών με αυτή την όψη είναι να ονειροπολούμε, να έχουμε μια νοσταλγική διάθεση και πιθανώς να μην είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο εδώ και τώρα.

Αν είστε δεσμευμένοι χαρείτε αυτή την τόσο ρομαντική όψη, αλλά μην πέφτετε με τα μούτρα σε σχέσεις με ανθρώπους που γνωρίσατε πρόσφατα και δεν ξέρετε αρκετά πράγματα για εκείνους για να μην απογοητευθείτε στη συνέχεια. Ακόμη κι αν δεν έχετε κάποιο φλερτ ή σύντροφο, φτιάξτε ατμόσφαιρα για τον εαυτό σας. Ανάψτε αρωματικά κεριά, βάλτε τη μουσική που σας αρέσει και απολαύστε ένα υπέροχο Σαββατόβραδο. Στολίστε το σπίτι σας για τα Χριστούγεννα προσκαλώντας φίλους. Προσοχή χρειάζεται και στα οικονομικά με αυτό το τετράγωνο.

Μην ξεχνάτε η Αφροδίτη κυβερνά αισθήματα και χρήματα. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου. Την Κυριακή θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας από τις 07:46 το πρωί μέχρι τις 13:38 που θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου, στρέφοντας την προσοχή μας σε πιο πρακτικά ζητήματα αλλά και στην ικανοποίηση των αισθήσεων μας.

Προσέξτε λίγο παραπάνω με τους γευστικούς πειρασμούς αυτές τις μέρες και την κατανάλωση αλκοόλ.

ΚΡΙΟΣ

Ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο για να είσαι χαλαρός, να μην έχεις μεγάλο φόρτο εργασίας και έγνοιες, είναι αυτό που εκτείνεται μπροστά μας αγαπητοί μου Κριοί για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας και μακάρι να καταφέρετε να το απολαύσετε με αυτό τον τρόπο. Όμως ακόμη κι εσείς που εργάζεστε ή έχετε υποχρεώσεις θα μπορούσατε να διαφοροποιήσετε λίγο το πρόγραμμα σας και να κάνετε κάτι διαφορετικό που θα σας επιτρέψει να ξεχαστείτε λίγο και να περάσετε όμορφα

. Είτε είναι μια βόλτα το Σαββατόβραδο με αγαπημένα σας πρόσωπα, είτε να απολαύσετε μια ταινία στον κινηματογράφο ή την αγαπημένη σας σειρά στην τηλεόραση ή ένα απολαυστικό δείπνο με φίλους, σημασία έχει να χαλαρώσετε. Ακόμη, αν έχετε καλλιτεχνικό ταπεραμέντο μπορείτε να βρείτε τρόπους έκφρασης του τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα, αυτής της τόσο εμπνευστικής όψης μέσω μιας δημιουργίας σας. Οτιδήποτε έχει σχέση με τη μουσική, τον κινηματογράφο και γενικότερα τις τέχνες μπορεί να σας ενθουσιάσει αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής δημιουργώντας λίγο μεγαλύτερη κυκλοθυμία κι αμέσως μετά θα προχωρήσει στον Ταύρο κάνοντας προτεραιότητα τα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας, την Αφροδίτη, μέσα στον τομέα των οικονομικών να πλησιάζει το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, που το ολοκληρώνει το πρωί της Κυριακής, το πιθανότερο είναι ότι θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα θέματα των οικονομικών σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Μπορεί να νιώθετε ότι πρέπει να κάνετε κάποιες θυσίες σε αυτό το επίπεδο προκειμένου να επιτύχετε ένα μακροπρόθεσμο στόχο σας.

Από την άλλη, μπορεί να αισθάνεστε με την όψη αυτή μεγαλύτερη ανασφάλεια, ανησυχία και αμφιβολίες, εξαιτίας ούτως ή άλλως και της ασταθούς πορείας της οικονομίας. Επίσης η όψη αυτή, επειδή ο Ποσειδώνας δημιουργεί ένα παραπέτασμα καπνού και σπάνια βλέπουμε καθαρά, μπορεί κάπως να σας αποπροσανατολίσει στα θέματα των οικονομικών μιας συνεργασίας. Σαφώς δεν είναι μια όψη που μπορείτε να εμπιστευθείτε για να πάρετε μια σημαντική απόφαση για τη δουλειά ή το πορτοφόλι σας.

Το Σαββατοκύριακο πιθανώς να μην καταφέρετε να χαλαρώσετε πάντως όσο θα επιθυμούσατε. Την Κυριακή η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο σας και το μυαλό σας τρέχει στις υποχρεώσεις που έχετε την εβδομάδα που ξεκινά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη απέναντι σας να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, που θα ολοκληρωθεί το πρωί της Κυριακής αλλά επηρεάζει από το Σάββατο, σαφώς αυτό που θα σας απασχολήσει περισσότερο είναι οι σχέσεις σας με τους άλλους είτε οι προσωπικές είτε οι επαγγελματικές.

Με αυτή την όψη όμως τα πράγματα περιπλέκονται κάπως. Το θέμα είναι ποιος σας μπλέκει… οι άλλοι ή ο εαυτός σας και τα συγχυσμένα μηνύματα που μπορεί εσείς οι ίδιοι να στέλνετε. Προσέξτε ιδιαίτερα πώς επενδύετε σε νέες σχέσεις που δεν έχετε προλάβει να μάθετε πολλά για την άλλη πλευρά. Σαφώς θέλετε να ζήσετε ένα ρομάντζο, αλλά να μην έχει το παραμύθι δράκο στη γωνία.

Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο προσοχή στις εξιδανικεύσεις, αλλά και στις απογοητεύσεις. Μην μεγαλώνετε στο μυαλό σας κάποια πράγματα είτε αρνητικά είτε όμως και θετικά. Αυτό αφορά και σε επαγγελματικές σχέσεις. Η Σελήνη από τον Κριό κάνει πιο κοινωνικό αυτό το Σαββατοκύριακο και μπορεί να κανονίζετε κάποια έξοδο με φίλους ιδιαίτερα το Σάββατο. Από το μεσημέρι της Κυριακής με τη Σελήνη στον Ταύρο θα ασχοληθείτε με εκκρεμότητες της δουλειάς και τα προσωπικά σας σχέδια.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr