Ιωάννα Γεωργακοπούλου: Η νικήτρια του «Voice» ποζάρει ολόγυμνη για καλό σκοπό - «Η πρόληψη είναι το παν» (φωτό)

Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram

Η Ιωάννα Γεωργακοπούλου πόζαρε χωρίς τα ρούχα της για καλό σκοπό.

Η νεαρή καλλιτέχνης, η οποία είχε κερδίσει το 2021 στο «The Voice», φωτογραφήθηκε ολόγυμνη για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS, που ήταν στις 1η Δεκεμβρίου.

«Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS, 1η Δεκεμβρίου, φωτογραφήθηκα και εγώ για τις ανάγκες του 16ου Naked Issue του @downtownmaggr στον αγώνα εξάλειψης του ιού και του κοινωνικού στίγματος. Η πρόληψη είναι το παν, ενημερώσου άμεσα!» διαβάζουμε στην ανάρτησή της.

Το post της έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 3.000 likes.

Η Ιωάννα είχε εντυπωσιάσει με την φωνή της στο διαγωνισμό ταλέντων, ενώ είχε συγκινήσει με την ιστορία της αφού η ίδια πάσχει από τη νόσο του Stargardt, την πιο κοινή μορφή νεανικής εκφύλισης ωχράς κηλίδας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ίδια να δυσκολεύεται πολύ να δει καθαρά και να ξεχωρίσει πρόσωπα και πράγματα.

 «Όταν μου το ανακοίνωσε ο γιατρός φοβήθηκα γιατί προκαλεί δυσκολίες στην καθημερινότητα. Ωστόσο, καθώς περνάνε τα χρόνια, μαθαίνεις και τις συνηθίζεις και τις ξεπερνάς και έτσι ζεις με αυτό. Αν και μου συμβαίνουν όλα αυτά στη ζωή μου νιώθω πάρα πολύ τυχερή γιατί δεν με εμποδίζουν να κάνω αυτό που πραγματικά αγαπάω, που είναι η μουσική και το τραγούδι» είχε δηλώσει στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ