Βασιλιάς Κάρολος: Στην πρώτη του επίσημη επίσκεψη στην Γερμανία - Με γαλάζιο παλτό & καπέλο η Καμίλα

Το ταξίδι τους στην Γαλλία ακυρώθηκε λόγω των διαδηλώσεων για το όριο ηλικίας στην συνταξιοδότηση...

Ο Βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα έφτασαν στο Βερολίνο σήμερα Τετάρτη για την έναρξη της επίσημης επίσκεψής τους.

Ο Κάρολος και η Καμίλα καλωσορίστηκαν με έναν χαιρετισμό που αποτελούνταν από 21 πυροβόλα όπλα και μαχητικά αεροσκάφη. 

Δείτε επίσης: Ο βασιλιάς Κάρολος αλλάζει το Τατόϊ σε Dumfries House: Τεχνογνωσία από το «The Prince’s Foundation» για το κτήμα – Τι προβλέπει η συμφωνία

 

 

Ο Βασιλιάς επέλεξε ένα μαύρο παλτό και ένα κοστούμι με μπλε γραβάτα, ενώ η Βασιλική σύζυγος φόρεσε ένα μπλε coat dress με ασορτί καπέλo. 

Στη συνέχεια, ο Κάρολος και η Καμίλα θα είναι επίτιμοι προσκεκλημένοι σε κρατικό δείπνο στο προεδρικό μέγαρο Schloss Bellevue.

 

 

 

 

 

Toυς royal συνάντησαν η Υφυπουργός Dörte Dinger, ο Επικεφαλής Γερμανικού Πρωτοκόλλου στο Υπουργείο Εξωτερικών, κ. Till Knorn, και η Πρέσβης της Βρετανίας στη Γερμανία, Jill Gallard.

Ο μονάρχης και η σύζυγός του επρόκειτο να επισκεφθούν τη Γαλλία στο πρώτο σκέλος του ταξιδιού, αλλά η επίσκεψη αναβλήθηκε λόγω των εκτεταμένων διαμαρτυριών για τις μεταρρυθμίσεις στό όριο ηλικίας συνταξιοδότησης. 

 

 

 

Η επίσκεψη του ζευγαριού θα περιλαμβάνει συναντήσεις που αναδεικνύουν τη σημασία της βιωσιμότητας και της κοινότητας και τα δυνατά σημεία της βρετανογερμανικής σχέσης.

Ο μονάρχης υπήρξε συχνός επισκέπτης στη Γερμανία, με αυτή να είναι η 29η επίσημη επίσκεψή του. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr