Βασίλισσα Λετίσια: Οικογενειακή έξοδος με τον Φελίπε και τις κόρες της, Λεονόρ & Σοφία - Οι stylish εμφανίσεις τους

Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας βγήκαν έξω με τις κόρες τους πριγκίπισσα Λεονόρ, 17 ετών, και πριγκίπισσα Σοφία, 15 ετών, το Σάββατο του Πάσχα

Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας έκαναν μαζί τους τις κόρες τους πριγκίπισσα Λεονόρ και πριγκίπισσα Σοφία μια οικογενειακή έξοδο, το Σαββατοκύριακο. 

Οι Ισπανοί royals βρέθηκαν στην Chinchon, μια πόλη νοτιοανατολικά της Μαδρίτης, για να παρακολουθήσουν τα Πάθη - μια θεατρική αναπαράσταση του πάθους, του θανάτου και της ανάστασης του Ιησού Χριστού που ανεβαίνει στην πόλη κάθε χρόνο το Σάββατο του Πάσχα.

Η πριγκίπισσα Leonor, 17 ετών, περνάει χρόνο με την οικογένειά της στην Ισπανία, ενώ βρίσκεται σε Πασχαλινές διακοπές από το UWC Atlantic, το United World College στο St Donat's Castle, κοντά στο Κάρντιφ, όπου φοιτά.

 

 

Δείτε επίσης: Bασίλισσα Λετίσια: Ξανά στα κόκκινα με εκπληκτικό σύνολο Ζara - Η λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά (φωτό)

 

Η πριγκίπισσα Σοφία, 15 ετών, θα ακολουθήσει σύντομα την αδελφή της στο ουαλικό σχολείο, στο οποίο φοιτά επίσης και η πριγκίπισσα Αλεξία της Ολλανδίας, σύμφωνα με το tatler

Στρεφόμενη προς τη μητέρα της για έμπνευση στο στυλ, η Leonor φόρεσε ένα γκρι oversized γιλέκο από την γκαρνταρόμπα της Letizia.

 

 

 

 

Ενώ η βασίλισσα φόρεσε μια υπέροχη λευκή μπλούζα με μαύρες λεπτομέρειες, την οποία συνδύασε με κομψό παντελόνι και τακούνια.  Η πριγκίπισσα Σοφία, εν τω μεταξύ, επέλεξε έναν κλασικό συνδυασμό, που αποτελούνταν από ριγέ μπλούζα, δερμάτινο μπουφάν και μαύρο τζιν. 

 

 

Ο πάντα κομψός Φελίπε ΣΤ΄ φόρεσε ένα απλό τζιν, πουκάμισο και χακί σακάκι.

Η πριγκίπισσα Leonor μετρά αντίστροφα για τις τελικές εξετάσεις του Διεθνούς Απολυτηρίου στο UWC Atlantic, όμως η 17χρονη διάδοχος του θρόνου δεν θα ακολουθήσει πολλούς συμμαθητές της καθώς ξεκινούν τις πανεπιστημιακές τους σπουδές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr