Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Υπεραισιόδοξη στάση, τάση για ρίσκο ή μας λείπει η επαφή με την πραγματικότητα

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Η μέρα ξεκινά με τη σούπερ τυχερή όψη συνόδου του Ήλιου με τον Δία στον Κριό, που πραγματοποιείται σήμερα λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα ξημερώνοντας Μεγάλη Τετάρτη. Όταν ο πλανήτης της επέκτασης, της αισιοδοξίας, της προόδου και της ευμάρειας, ο Δίας, συναντά σε όψη συνόδου τον Ήλιο, όπως σήμερα, ο κόσμος μπορεί για ορισμένους να δείχνει ένα πιο χαρούμενο μέρος, που μπορεί να ονειρεύεται και να σχεδιάζει το μέλλον του με μεγαλύτερη αισιοδοξία. 

ΚΡΙΟ

Η σημερινή μέρα με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Δία τα ξημερώματα στο ζώδιο σας είναι από τις θετικές του χρόνου τόσο για θέματα που σχετίζονται με την προώθηση των επαγγελματικών σας, τη διαφήμιση της δουλειάς ή των ταλέντων σας, τις σπουδές, τις επαφές με ξένους ή εξωτερικό, τα ταξίδια, το μέλλον σας γενικότερα. Ο Δίας στο ζώδιο σας ανοίγει τους ορίζοντες σας με μοναδικό τρόπο. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα έχει κάτι ξεχωριστό, αφού τα ξημερώματα ολοκληρώνεται η σπάνια και πολύ τυχερή όψη του Ήλιου με τον Δία στο ζώδιο του Κριού. Οι τομείς που μπορείτε να ωφεληθείτε είναι αυτός των επαγγελματικών και αυτός της υγείας σε όλα τα επίπεδα, πνευματικό, σωματικό και ψυχολογικό. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα γιορτάζει τη συλλογική δουλειά, τη φιλία και δίνει αισιοδοξία για την υλοποίηση των στόχων σας. Βλέπετε σήμερα σχηματίζεται μια από τις πιο θετικές όψεις στην αστρολογία. Η συνάντηση του Ήλιου με τον Δία που φέρνει ένα κύμα μεγαλύτερης αισιοδοξίας στη ζωή σας σε θέματα που σχετίζονται με τα μεγάλα σας σχέδια, τους στόχους ζωής, αλλά και τους ανθρώπους που αποτελούν το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr