Η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Λουξεμβούργου παντρεύτηκε - Το νυφικό... ολόσωμη φόρμα από Valentino & ο κούκλος γαμπρός - Οι λεπτομέρειες του γάμου

Έκανε την ανατροπή και φόρεσε μια κρεμ ολόσωμη φόρμα , αντί για φόρεμα! 

Ο βασιλικός γάμος της πριγκίπισσας Αλεξάνδρας του Λουξεμβούργου και του Νικολά Μπαγκορί το Σάββατο 22 Απριλίου ήταν ένα αριστούργημα και ωδή στη λιτή κομψότητα.

Η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα, 32 ετών, τέταρτο παιδί και μοναχοκόρη του Ανρί, μεγάλου δούκα του Λουξεμβούργου, και της Μαρίας Τερέζα, μεγάλης δούκισσας του Λουξεμβούργου, παντρεύτηκε τον Νικολά Μπαγκόι, 33 ετών, επιχειρηματία με έδρα το Παρίσι, σε μια πολιτική τελετή στο δημαρχείο του Λουξεμβούργου.

 

Δείτε επίσης: Αλεξάνδρα: Η όμορφη πριγκίπισσα του Λουξεμβούργου έκλεισε τα 30 - Δείτε το πριβέ άλμπουμ & 20 φωτογραφίες από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της (φώτο)

Έχει αναφερθεί ότι μια πιο πλούσια θρησκευτική τελετή, όπου η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα μπορεί να φορέσει μία από τις απίστευτες τιάρες της Μεγάλης Δούκισσας Μαρίας Τερέζα του Λουξεμβούργου, θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο 22/4  ωστόσο, η νύφη επέλεξε μια κομψή ολόσωμη φόρμα του Valentino, στην οποία κρεμόταν μια κάπα.

 

 

Τηρώντας τη νυφική παράδοση, η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα κράτησε μια λευκή τσάντα Chanel και επέλεξε πανύψηλες γόβες σε nude απόχρωση.

Ο γαμπρός, ο οποίος - αν και νέος έχει γκρίζα μαλλιά - φορούσε ένα σκούρο μπλε κοστούμι με γαλάζια γραβάτα.

Η Μεγάλη Δουκική Οικογένεια (όπως είναι επίσημα γνωστή η δυναστεία του Λουξεμβούργου) μοιράστηκε τις λεπτομέρειες του βασιλικού γάμου τον περασμένο μήνα και κάλεσε τους ευμενείς να υποδεχτούν τη νύφη και τον γαμπρό στην Place Guillaume II, τη γραφική πλατεία στην οποία βρίσκεται ο χώρος διεξαγωγής του γάμου.

 

 

 

 

Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε την οικογένεια κατά την άφιξή της πριν από τη σύντομη τελετή. Μετά το γάμο, το ζευγάρι πέρασε χρόνο χαιρετώντας το κοινό πριν επιστρέψει στο Μέγα Δουκικό Παλάτι, όπου παρατέθηκε δεξίωση με τη συμμετοχή φίλων, οικογενειών και τοπικών αξιωματούχων, αναφέρει το tatler.

 

 

 

 

 

Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει τον αρραβώνα του τον περασμένο Νοέμβριο.

Η επίσημη ανακοίνωση έγραφε: «Οι Αυτού Βασιλικές Υψηλότητες, ο Μέγας Δούκας και η Μεγάλη Δούκισσα έχουν την μεγάλη χαρά να ανακοινώσουν τον αρραβώνα της κόρης τους, της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας πριγκίπισσας Αλεξάνδρας με τον κύριο Νίκολας Μπαγκόρι».

 

 

Η Αλεξάνδρα είναι ενεργό μέλος της βασιλικής οικογένειας του Λουξεμβούργου και επαγγελματίας γλωσσολόγος.

Αυτή τη στιγμή είναι έβδομη στη σειρά διαδοχής, μετά τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον κληρονομικό μεγάλο δούκα Γκιγιόμ, τον δίχρονο γιο του, πρίγκιπα Κάρολο, και τον νεογέννητο γιο του, πρίγκιπα Φρανσουά, και τον αδελφό της, πρίγκιπα Φελίξ, και τα παιδιά του, πριγκίπισσα Αμαλία και πρίγκιπα Λίαμ. Την Αλεξάνδρα ακολουθεί ο μικρότερος αδελφός της, ο πρίγκιπας Σεμπαστιάν.

Ο 33χρονος Νίκολας, μεγάλωσε στη Βρετάνη της Γαλλίας και εργάζεται σε κοινωνικά και πολιτιστικά προγράμματα στο Παρίσι. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τρίτος γιος του Μεγάλου Δούκα και της Μεγάλης Δούκισσας, ο πρίγκιπας Λουδοβίκος, δεν είναι υποψήφιος για το θρόνο (παραιτήθηκε από τη διεκδίκηση του στέμματος πριν παντρευτεί το 2006 την Tessy Antony de Nassau, μια κοινή θνητή). Το ζευγάρι καλωσόρισε δύο γιους, τον πρίγκιπα Γκάμπριελ και τον πρίγκιπα Νώε, πριν χωρίσει το 2019.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ