Μμμμ – Νόστιμη πάπρικα μπρικ πίτα από τον σεφ μας Κωνσταντίνο Μουζάκη




·        


ΥΛΙΚΑ   1 ματσάκι πράσσο ψιλοκομμένο 250 γραμμάρια μπρίκ άσπρο 50 γραμμάρια ανθόγαλο 1 1/2 κτγ καυτερή ή νορμάλ πάπρικα  1/2 κτγ ζάχαρη   ΕΚΤΕΛΕΣΗ   Ανακατεύουμε σε μπολ το πράσο με το μπρικ Προσθέτουμε το ανθόγαλο κσι την πάπρικα με λίγο ζάχαρη Τα χτυπάμε στο μίξερ μας. Τέλος τα τοποθετούμε σε γυάλινο μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο

Who is Who



Ο Κωνσταντίνος Μουζάκης διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στην ζαχαροπλαστική και μαγειρική τέχνη. Εργάζεται ως ιδιωτικός chef σε βίλες υψηλών προσώπων, κτήματα δεξιώσεων, θαλαμηγούς και σε σκάφη αναψυχής, έχει παρουσιάσει την Μεσογειακή κι Ελληνική κουζίνα σε διεθνή συνέδρια, τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά και σε διεθνείς διαγωνισμούς. Ακόμη, έχει συμμετάσχει σε συγγραφή βιβλίου μαγειρικής με θέμα την υγιεινή διατροφή, σύνταξη συνταγών σε περιοδικά, ιστοσελίδες και εφημερίδες στον διεθνή και ελληνικό τύπο. Έχει ειδικότητα στην Μεσογειακή και Ελληνική Παραδοσιακή κουζίνα, στο ελληνικό πρωινό, και σε είδη ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας.
Είναι  μέλος της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος , της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας.(Chef Club of Greece), της Παγκόσμιας ‘Ενωσης Αρχιμαγείρων WACS, αλλά και Πιστοποιητής στον ΕΟΤ για το σήμα της ελληνικής κουζίνας. Εισηγητής στο ΤΕΙ και Pastry Chef στο IEK ΞΥΝΗ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr