Πνιγμός Αντώνη: Λύγισε η αδερφή του on camera - ''Φάγανε λάχανο το μικιό -Θέλω η Δικαιοσύνη να τους θάψει''

Οργή και πόνος για το έγκλημα στο Blue Horizon....

«Λύγισε» η αδελφή του αδικοχαμένου Αντώνη Καργιώτη, ο οποίος βρήκε φρικτό θάνατο στο λιμάνι του Πειραιά, όταν τον έσπρωξαν βίαια στη θάλασσα άτομα από το πλήρωμα του Blue Horizon. 4 ενώ προσπαθούσε να επιβιβαστεί σε αυτό,

Mιλώντας στην κάμερα η  ίδια τόνισε πως αυτό που θέλει είναι οι υπαίτιοι «να σαπίσουν στη φυλακή».

Η Ειρήνη Καργιώτη με δάρκυα στα μάτια, μίλησε στο Mega, για τον άνθρωπο της, τον αδερφό της. 

Ο Αντώνης, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega, έκανε συχνά το ταξίδι Ηράκλειο-Πειραιάς και επέλεγε συνήθως το «Blue Horizon», γνώριζε τα περισσότερα μέλη από το πλήρωμα του πλοίου και δεν είχε σημειωθεί ποτέ το παραμικρό επεισόδιο.

Ζούσε στο Λασίθι με τις δύο αδελφές του, πρόσφατα είχαν χάσει τη μητέρα τους και ο Αντώνης είχε πάει στον Πειραιά για να «αποφορτιστεί», όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ.

«Φάγανε λάχανο το μικιό -Θέλω η Δικαιοσύνη να τους θάψει»

Η αδελφή του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη είπε για το τραγικό περιστατικό:

«Το έμαθα από τον αδελφό μου τον μεγάλο, τον Νικολή. Τι να πω; Στενοχωρέθηκα πάρα πολύ, να μη βγουν από τη φυλακή ποτέ, να σαπίσουν εκεί μέσα θέλω», είπε.

Πρόσθεσε επίσης πως «ταξίδευε συνέχεια, όποτε δούλευε, του έλεγα "μην πας, θα σε φάνε λάχανο", αυτοί φάγανε λάχανο το μικιό».

Ο κουνιάδος του Αντώνη, Βασίλης, είπε για τον 36χρονο πως «ήταν το καλύτερο παιδί, με το γέλιο του, το τραγούδι του, γελάγαμε όλοι στη γειτονιά. Παντού δούλευε το παιδί, θέλω η Δικαιοσύνη να τους θάψει».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ