Millie Bobbie Brown: Η Eleven του "Stranger Things" μεγάλωσε & "βαρέθηκε" τη σειρά - "Είμαι έτοιμη να πω ευχαριστώ και αντίο"

Η 19χρονη ηθοποιός θέλει να ασχοληθεί με άλλα project.

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν (Millie Bobby Brown) είπε στο περιοδικό Glamour (σε μια συνέντευξη που δόθηκε πριν από την έναρξη της απεργίας του SAG-AFTRA) ότι δεν θα λυπηθεί για το τέλος του «Stranger Things», που πρόκειται να γυρίσει την πέμπτη και τελευταία σεζόν του, μόλις λυθεί η απεργία.

«Όταν είσαι έτοιμος, λες "Εντάξει, ας το κάνουμε αυτό. Ας αντιμετωπίσουμε την τελευταία σεζόν. Ας φύγουμε από εδώ"», είπε η Μπράουν. «Τα γυρίσματα για το "Stranger Things" παίρνουν πολύ χρόνο και δεν μπορώ να ασχοληθώ με ιστορίες με τις οποίες είμαι παθιασμένη. Έτσι, είμαι έτοιμη να πω, "Ευχαριστώ και αντίο"»., μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η Μπράουν σημείωσε ότι ο ρόλος της στο «Stranger Things» της έδωσε «τα εργαλεία και τους πόρους για να γίνω καλύτερη ηθοποιός», προσθέτοντας: «Όταν τελειώσει, θα συνεχίσω να βλέπω τους ανθρώπους που συνυπήρξαμε στη σειρά».

Instagram @__milliesupdates__

Instagram @__milliesupdates_

«Νομίζω ότι είμαι έτοιμη», είπε η Μπράουν. «Ήταν ένας σημαντικός σταθμός της ζωής μου, είναι σαν να αποφοιτώ από το γυμνάσιο, είναι σαν να τελειώνω. Είμαι έτοιμη να προχωρήσω και να ανθίσω και νιώθω ευγνωμοσύνη για το χρόνο που πέρασα, αλλά είναι καιρός να στείλω το δικό μου μήνυμα και να ζήσω τη ζωή μου».

Διαβάστε επίσης: Μίλι Μπόμπι Μπράουν: Αντιδράσεις για τον αρραβώνα της σε ηλικία μόλις 19 ετών - «Θα χωρίσουν σε ένα χρόνο» (φωτό)

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν μίλησε επίσης στο περιοδικό και για τη σχέση της με τον Τζέικ Μπον Τζόβι, γιο του διάσημου μουσικού Τζον

Μπον Τζόβι, με τον οποίο είναι και αρραβωνιασμένη.

"Όταν γνώρισα τον Τζέικ, ένιωσα ότι μπορούσα να είμαι loud", μοιράζεται η ηθοποιός. "Το αγκάλιασε και το ενθάρρυνε. Και ερωτεύτηκα τον εαυτό μου ενώ ήμουν μαζί του. ” 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr