Στέφανος Κασσελάκης - Τάιλερ ΜακΜπεθ: Ντυμένοι ασορτί επισκέφθηκαν τον σύλλογο "Θετική Φωνή" - "Να γιορτάζουμε τη διαφορετικότητα με ενσυναίσθηση" (φωτό - βίντεο)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε τον Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδος "Θετική φωνή".

Συνοδευόμενος από τον σύντροφο του, Τάιλερ ΜακΜπεθ φορούσαν τα ίδια ρούχα, γκρι παλτό με ανοιχτόχρωμο πουκάμισο και υφασμάτινο παντελόνι βρέθηκαν και με την Έλενα Ακρίτα.

Φυσικά σε αυτήν την επίσκεψη ήταν γύρω τους κάμερες με ζωντανές συνδέσεις σε εκπομπές.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αφού συνεχάρη τους ανθρώπους του Συλλόγου για το έργο τους, τόνισε πως πρέπει "να ξέρουν όλοι ότι το να ζεις με AIDS δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεται κανείς".

"Και το στίγμα που υπάρχει είναι κάτι που πρέπει να εξαλείψουμε το συντομότερο δυνατό. Να γίνουμε μια κοινωνία που είναι ευαίσθητη στου συνάνθρωπους και τους συμπολίτες μας και να γιορτάζουμε τη μοναδικότητα του καθενός και έτσι να γιορτάζουμε και τη διαφορετικότητα, με ενσυναίσθηση", πρόσθεσε, εκφράζοντας την πρόθεσή του να στηρίξει το έργο της οργάνωσης.

Επισημαίνοντας ότι αυτό το θέμα αφορά και ανθρώπους πέρα από την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, υπογράμμισε: "Ισότητα = ισότητα". "Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις, δεν υπάρχουν αστερίσκοι και προς αυτήν την κατεύθυνση θα έπρεπε να κινείται κάθε ευρωπαϊκή χώρα. Και αυτό θα κάνουμε όταν γίνουμε κυβέρνηση", κατέληξε ο κ. Κασσελάκης.

Διαβάστε ακόμη: Στέφανος Κασσελάκης: Με σκουρόχρωμο σακάκι αλλά χωρίς γραβάτα έβγαλε για δείπνο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Που έφαγαν; (φωτό - βίντεο)

Πηγή φωτογραφιών: ΓΙΑΝΝΗΣ_ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ