Η Πριγκήπισσα & διάδοχος της Ολλανδίας ερωτευμένη με τον Πρίγκηπα Boris της Βουλγαρίας

Οι δύο τους φαίνονται πολύ χαρούμενοι μαζί!

Η πριγκίπισσα Αικατερίνη – Αμαλία της Ολλανδίας φαίνεται πως διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Η 20χρονη τα τελευταία δύο χρόνια, ζει μια ζωή γεμάτη περιορισμούς, λόγω των απειλών που δέχτηκε για τη ζωή της. Αυτό όπως ήταν αναμενόμενο την κατέβαλλε ψυχικά. Τώρα όμως ήρθε η ψυχολογική ανάταση και εκείνη αισθάνεται καταπληκτικά. 

Η νεαρή πριγκήπισσα και διάδοχος της Ολλανδιας όπως όλα δείχνουν βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του πρίγκιπα Μπόρις Ταρνόφσκι της Βουλγαρίας. Οι δύο νεαροί εθεάθησαν μαζί σε κοινή έξοδο.

Η φυλακισμένη πριγκίπισσα και η απελεύθερωση με τον έρωτα.

Να θυμίσουμε πως στα τέλη του 2022, οι αρχές συνέλαβαν στο Άμστερνταμ, έναν 40χρονο άνδρα ως ύποπτο για προσπάθεια απαγωγής και δολοφονίας της πριγκίπισσας Αικατερίνης – Αμαλίας. Αυτό είχε ως αποτελέσμα η βασιλική οικογένεια να θορυβηθεί για την ασφάλεια της πριγκίπισσας. Έτσι, νεαρή διάδοχος της Ολλανδίας έπρεπε να εγκαταλείψει τη φοιτητική ζωή, ενώ επίσης δεν επιτρεπόταν να βγει από το παλάτι.

Μετά όμως από τη ζωή σαν φυλακή γεννήθηκε ο έρωτας, που ως γνωστόν μας δίνει φτερά!

 

 

Ποιος είναι ο Πρίγκιπας της Βουλγαρίας Boris Tarnovski

Πρόκειται για τον εγγονό του Simeon Saxe-Coburg. Ο Πρίγκιπας Boris Tarnovski της Βουλγαρίας είναι γιος του μεγαλύτερου γιου του Simeon - Kardam Tarnovski, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα και έπειτα έφυγε από τη ζωή. Είναι 27 ετών και αποφοίτησε από το Ευρωπαϊκό Κολλέγιο στη Μαδρίτη, όπου και σπούδασε στο Διεθνές Σχολείο St. Gilgen στο Σάλτσμπουργκ.

Πήρε το όνομά του από τον προπάππου του Μπόρις Γ' και είναι ο μόνος βασιλικός εγγονός με εξ ολοκλήρου βουλγαρικό όνομα. Μιλάει 4 γλώσσες και στα ενδιαφέροντά του βρίσκονται η βιωσιμότητα και η πολιτική. Τέλος, έχει οριστεί ως ο Φύλακας του Στέμματος της Βουλγαρίας.

 

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας: Με εντυπωσιακό ανθρακί παλτό ποζάρει με τις τρεις κόρες της μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr