Vintage έγχρωμη φωτό: Η Ελληνική Βασιλική οικογένεια στην παιδική χαρά - Βασιλιάς Κων/νος μαζί με Άννα-Μαρία, Παύλο, Νικόλαο & Αλεξία το 1974 ...

Τα σχόλια του κόσμου

Στο eirinika αγαπάμε τα vintage ενσταντανέ!

Και ειδικά όταν πρωταγωνιστούν τόσο αγαπημένα πρόσωπα όπως τα παρακάτω, τα προτιμούμε ιδιαιτέρως!

Μέσα από τον ενημερωμένο λογαριασμό στο Instagram, ήρθε στο φως της δημοσιότητας μία έγχρωμη vintage φωτογραφία με πρωταγωνιστές τα μέλη της ελληνικής βασιλικής οικογένειας.

Μεταφερόμαστε, λοιπόν στο 1974 και βλέπουμε την Ελληνική Βασιλική Οικογένεια, με τον Βασιλιά Κωνσταντίνο Β' και τη βασίλισσα Άννα-Μαρία της Ελλάδας με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά τους την Πριγκίπισσα Αλεξία, τον Πρίγκιπα Παύλο και τον Πρίγκιπα Νικόλαο.

Στη μέση ποζάρει με πλατύ χαμόγελο ο Παύλος, πίσω του είναι η αδερφή του Αλεξία, ενώ στην αγκαλιά του μπαμπά είναι ο μικρότερος αδερφός του, Νικόλαος.

Η μαμά Άννα Μαρία φαίνεται να απολαμβάνει τη στιγμή και παράλληλα να έχει το νου της στα παιδιά, μήπως πέσουν από την τσουλήθρα.

Στα σχόλια της ανάρτησης διακρίνουμε την αγάπη του κόσμου, που την εκφράζει με πολλά emoji καρδούλας και χειροκροτήματα.

Διαβάστε ακόμη: Ανέκδοτη vintage φωτό του εξόριστου τότε Βασιλιά Κων/νου σε τρυφερές οικογενειακές στιγμές με Άννα Μαρία, Παύλο, Νικόλαο & Αλεξία

Διαβάστε ακόμη: Αυτή η φωτογραφία με τα πεθερικά της είναι η αγαπημένη της Μαρί Σαντάλ: Ο Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία μες τα λουλούδια

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ