Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Καρκίνο - Ασχολούμαστε με την οικογένεια, προσοχή στις εντάσεις

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Σελήνη κινείται στον Καρκίνο στη διάρκεια του Σαββάτου, σε ένα ζώδιο πιο εσωστρεφές αλλά και κυκλοθυμικό, κι από τη μια πλευρά μας καλεί να ασχοληθούμε περισσότερο με την οικογένεια και το σπίτι, να ξεκουραστούμε, κι από την άλλη με το τετράγωνο που σχηματίζει τις βραδινές ώρες προς τον Άρη μπορεί να μας κάνει πιο νευρικούς, αλλά και να δημιουργήσει εντάσεις στις σχέσεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη από τον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου δίνει μια πιο εσωτερική διάσταση και στις δυο μέρες και πιθανώς να μην έχετε πολλά κέφια για κοινωνικές συναναστροφές κι επαφές. Ακόμη κι εσείς οι σίφουνες και ενθουσιώδεις Κριοί είστε άνθρωποι και χρειάζεται πού και πού να απέχετε από τις πολλές επαφές με τους άλλους για να χαλαρώσετε λίγο, να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, με ό,τι αγαπάτε και δεν σας πιέζει. Μια μέρα στη θάλασσα ή έστω μερικές ώρες απόλυτης ανάπαυσης στο σπίτι σας θα ήταν η τέλεια διέξοδος, αλλά ακόμη κι αυτό αν δεν καταφέρετε να κάνετε, έχετε πάντα τον τρόπο σας για να προφυλαχτείτε από τα πολλά βλέμματα και να ασχοληθείτε με ό,τι σας ενδιαφέρει και σας προσφέρει ικανοποίηση. Εκτός των άλλων θα σας απασχολήσουν θέματα σπιτιού και οικογένειας. Το βράδυ του Σαββάτου προσπαθήστε να απέχετε από εντάσεις με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη, ειδικά με άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον και οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο προσέξτε λίγο περισσότερο και σε μικροατυχηματάκια μέσα στο σπίτι την ώρα που κάνετε δουλειές ή μαγειρεύετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη είναι πιο φιλική προς το ζώδιο σας από τον Καρκίνο το Σαββατοκύριακο, μολονότι δείχνει ένα πιο φορτωμένο πρόγραμμα σε αυτή τη φάση. Οι ενθαρρυντικές της όψεις σας επιτρέπουν να είστε πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί σε αυτά που έχετε να κάνετε, και μολονότι οι μέρες θα είναι γεμάτες υποχρεώσεις θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε περίφημα, αλλά να βρείτε και χρόνο για να κάνετε κάτι διασκεδαστικό. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην υποσχεθείτε πολλά πράγματα στους άλλους και στο τέλος φανείτε ασυνεπείς γιατί δεν θα προλάβετε να ανταποκριθείτε ειδικά στο σύντροφο σας ή την οικογένεια σας. Το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη δημιουργεί μια όψη έντασης με τον Άρη στήνοντας ένα σκηνικό πολέμου και στη δική σας περίπτωση ίσως και παρασκηνιακού πολέμου, γι’ αυτό χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί όχι μόνο σε αυτά που λέτε στους άλλους, αλλά και στον τρόπο που τα λέτε ειδικά για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο. Φυσικά θα πρέπει κι εσείς οι ίδιοι να αποφύγετε το παρασκήνιο και τα κουτσομπολιά ή τις φήμες. Ενδεχομένως κάποιοι να συζητούν πίσω από την πλάτη σας κάποια πράγματα στηριζόμενοι σε μια δική σας επιθετική συμπεριφορά. Όπως και να έχει κοιτάξτε να μαλακώσετε λίγο, δώστε τόπο στην οργή αν υπάρχουν άνθρωποι που σας εκνευρίζουν και εστιάστε στις προσωπικές σας ανάγκες και υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα πρακτικά ζητήματα των επαγγελματικών και των οικονομικών θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο, όπως και οι υποχρεώσεις σας απέναντι στο σπίτι και την οικογένεια. Ενδεχομένως να υπάρχει ένα θέμα οικονομικό στο οποίο να διαφωνείτε για το πώς πρέπει να επιλυθεί ειδικά το βράδυ του Σαββάτου που η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Κριό. Μπορεί να έχετε διαφωνίες με τον σύντροφο σας αν έχετε κοινό πορτοφόλι ή με την οικογένεια σας για τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών. Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και με κάποιο συνεργάτη ή συνέταιρο που μπορεί να διαφωνείτε για το πώς πρέπει να διαχειρίζεστε τα έσοδα και τα έξοδα της επιχείρησης σας ή της επιχείρησης που εργάζεστε. Επειδή η όψη αυτή μπορεί να σας κάνει «χείμαρρους» στα λόγια και μάλιστα με μια κυνική ή επιθετική προσέγγιση, ίσως οδηγηθείτε σε τσακωμούς ή ρήξεις. Ή μπορεί να έχετε στο νου σας τα επόμενα βήματα που θέλετε να κάνετε και ψάχνετε να βρείτε πώς θα καταφέρετε να τα χρηματοδοτήσετε είτε αφορούν δουλειά, σπουδές ή ακόμη και ένα ταξίδι. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ