Και Ρία και Ελληνίδου: Της πρόσφεραν τα κιλά της σε χρυσό - Της έκαναν πρόταση γάμου πάνω στη σκηνή - A new starlet is born (βίντεο)

Την απολαμβάνουμε κάθε Παρασκευή και Σάββατο σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας

Η κάμερα του «Happy Day» έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου στο «Vogue», όπου θα συνεργαστούν ο Πέτρος Ιακωβίδης, η Ρία Ελληνίδου και ο Χρήστος Σαντικάι.

Δηλώσεις έκανε η Ρία Ελληνίδου και αποκάλυψε μεταξύ άλλων, ευτράπελες στιγμές που της έχουν συμβεί επί σκηνής, αλλά και αν έχει δεχθεί πρόταση γάμου από θαυμαστή.

«Μου έχουν κάνει πολλές φορές πρόταση γάμου θαυμαστές! Έχουν έρθει με δαχτυλίδια σε live ή στα καμαρίνια… Έχουν φτιάξει μέχρι και  προσκλητήρια γάμου με το όνομά μου πάνω», ανέφερε η τραγουδίστρια στη συνέχεια.


Η Ρία Ελληνίδου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, από όπου είναι και η καταγωγή της. Σε ηλικία μόλις πέντε ετών, ξεκίνησε τα μαθήματα σε ωδείο, μαζί με τα αδέλφια της και διδάχτηκε θεωρία και αρμονία μουσικής και παράλληλα, παραδοσιακή προπαιδεία.

Έκανε μαθήματα βυζαντινής μουσικής, τα οποία τη βοήθησαν να ερμηνεύει δύσκολα παραδοσιακά και μικρασιάτικα τραγούδια με εξειδικευμένα γυρίσματα.

Επιπλέον ιδιαίτερα μαθήματα παραδοσιακών οργάνων και παραδοσιακού τραγουδιού.

ria-ellinidou-(7).jpg

«Δεν είναι χόμπι όπως νομίζει ο κόσμος. Βιοποριζόμαστε απ’ αυτό και θα τύχουμε και σε κακές συνεργασίες, θα πούμε τραγούδια που ίσως να μην μας αρέσουν πάντα ή και να τραγουδάμε σε χώρους, σε συνθήκες, σε ωράρια, με αμοιβές όπου δεν θα το κάναμε αν είχαμε επιλογή. Ανταγωνισμός υπάρχει πάντα και παντού ,όμως εγώ επιλέγω ανθρώπους να συνεργαστώ που αισθάνομαι καλά πάνω στη σκηνή μαζί τους και που μου αρέσει η ενέργεια τους. Ο κόσμος τα καταλαβαίνει αυτά και δεν θα μπορεί να είναι ευτυχισμένος αν δεν είμαστε εμείς πρώτα», έχει πει.

Ακούστε το τελευταίο τραγούδι της Ρίας Ελληνίδου με τίτλο, "Μη μιλάς"

Τα υπόλοιπα τραγούδια της είναι τα: "Πάρε", “Θα σπάσω την πόρτα”, “Σε κάνω κέφι”, “Kάπου στη Θεσσαλονίκη” και “Tα σημάδια”, τα οποία ερμηνεύει σε κάθε live εμφάνισή της και ξεσηκώνει τον κόσμο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ