H Olivia Munn αποκαλύπτει: «Έχω υποβληθεί και σε ωοθηκεκτομή και υστερεκτομή - Αφαίρεσα τη μήτρα, τις σάλπιγγες και τις ωοθήκες»

Μίλησε στο περιοδικό Vogue

Η Ολίβια Μαν πριν ένα μήνα περίπου υποβλήθηκε σε υστερεκτομή, εν μέσω της μάχης που δίνει με τον καρκίνο.

Μιλώντας στη Vogue, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι «έχω υποβληθεί και σε ωοθηκεκτομή και υστερεκτομή. Αφαίρεσα τη μήτρα, τις σάλπιγγες και τις ωοθήκες».

Σύμφωνα με την ίδια αυτή ήταν η «καλύτερη απόφαση» που πήρε, καθώς ένας από τους γιατρούς της εξήγησε ότι θα πρέπει να σταματήσει η παραγωγή οιστρογόνων προκειμένου να περιοριστεί η δυνατότητα επιστροφής του καρκίνου.

1-olivia-munn-3

1-olivia-munn-5

«Ήταν μια σημαντική απόφαση, αλλά ήταν η καλύτερη για μένα γιατί έπρεπε να είμαι παρούσα για την οικογένειά μου» πρόσθεσε η 43χρονη ηθοποιός.

Οι φίλοι μου προσπάθησαν να μου ανυψώσουν το ηθικό

«Οι φίλοι μου προσπάθησαν να μου ανυψώσουν το ηθικό λέγοντάς μου ότι "ο Μάλκολμ δεν θα το θυμάται αυτό, μην ανησυχείς". Αλλά εγώ συνέχισα να το έχω στο μυαλό μου: "θα το θυμάμαι αυτό, θα μου λείψουν όλα αυτά". Είναι η παιδική του ηλικία αλλά είναι και η μητρότητά μου και δεν θέλω να χάσω όλα αυτα τα πράγματα αν δεν πρέπει"» πρόσθεσε.

Αυτό ήταν το πέμπτο χειρουργείο, στο οποίο χρειάστηκε να υποβληθεί η Μαν καθώς έχει ήδη προχωρήσει, μεταξύ άλλων, και σε διπλή μαστεκτομή.

Συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις η ίδια πρόσθεσε ότι προχώρησε για τρίτη φορά σε κατάψυξη των ωαρίων της κάτι που είχε ήδη επαναλάβει σε ηλικία 33 και 39 ετών «ελπίζοντας ότι ήταν ένας καλός μήνας».

Διαβάστε ακόμη: Olivia Munn: Διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, η ηθοποιός & μοιράζεται την ιστορία της – «Τους τελευταίους 10 μήνες έκανα 4 χειρουργικές επεμβάσεις» - «Δεν είχα χρόνο για κλάματα» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ