Eurovision 2024: Επέστρεψε η Μαρίνα Σάττι & η ομάδα της από τη Σουηδία - "Χάρηκα που η παρουσίαση μας ήταν καλή" (φωτό)

Θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο της Αθήνας

Παρά την κούραση από το ταξίδι τους, η ελληνική αποστολή δεν έχασε το χαμόγελο της κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Η φετινή Eurovision με όλα τα "απρόσμενα" που είχε ολοκληρώθηκε και αναμένουμε του χρόνου να "πάμε" στην Ελβετία και να απολαύσουμε τον 69ο Διαγωνισμό τραγουδιού.

Την Κυριακή (12/5) η Μαρίνα Σάττι μαζί με την ομάδα της προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος και χαιρέτησε τον κόσμο που ήταν εκεί με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Να υπενθυμίσουμε ότι το "Ζάρι" κατέκτησε την 11η θέση με 126 βαθμούς.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η Σάττι μίλησε για την Eurovision, λέγοντας: «Αυτό που με χαροποίησε αρκετά είναι ότι ειδικά τις τελευταίες μέρες που ο φόρτος της δουλειάς είχε σχεδόν ξεφύγει, είχα μια αγωνία για το αν θα καταφέρω να το φέρω εις πέρας. Χάρηκα που εν τέλει η παρουσίαση στον τελικό ήταν καλή».

Η τραγουδίστρια όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, δήλωσε ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο χρόνια για να μπορέσει να αφομοιώσει όλη την πληροφορία και τη μοναδική εμπειρία που έζησε στην Eurovision.

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2024 - Ο θρίαμβος του Nemo & της Ελβετίας - Η πρώτη νίκη του non binary - Η 11η θέση για το "Ζάρι" & την Μαρίνα Σάττι (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2024: Ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ - 71.6% η τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό, πάνω από 3.300.000 είδαν το διαγωνισμό (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr