Νίκος Αλιάγας: Ο μεγάλος star της γαλλικής τηλεόρασης έχει γενέθλια! – Η οικογένεια με την όμορφη Τίνα & το πάθος του για την ασπρόμαυρη φωτογραφία (φωτό & βίντεο)

Ο Έλληνογάλος δημοσιογράφος με καταγωγή από τη Σταμνά Αιτωλοακαρνανίας  και από το Μεσολόγγι.

Σαν σήμερα έχει γενέθλια ο Νίκος Αλιάγας. Ο κορυφαίος Έλληνας δημοσιογράφος και παρουσιαστής γίνεται 55 ετών.

Ο Νίκος Αλιάγας είναι Έλληνας παρουσιαστής που έχει γεννηθεί στη Γαλλία και έχει κάνει λαμπρή καριέρα στην τηλεόραση της Γαλλίας. Παράλληλα πολλές φορές τον έχουμε απολαύσει σε ελληνικές παραγωγές, όπως το Just the 2 of us, στη θέση του κριτή. 

Κατάγεται από τη Σταμνά Αιτωλοακαρνανίας από την πλευρά του πατέρα του και από το Μεσολόγγι από την πλευρά της μητέρας του.

Καριέρα

Ως παρουσιαστής έχει διαγράψει σημαντική πορεία στη γαλλική τηλεόραση με την παρουσίαση του γαλλικού ριάλιτι Star Academy, το οποίο σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία.

Επιπλέον από το 2012 μέχρι και το 2021, είναι παρουσιαστής του γαλλικού The Voice.

Να θυμίσουμε ότι ο Νίκος Αλιάγας παρουσίαζε τα Βραβεία NRJ Music Awards την περίοδο 2009-2016.

Έχει τιμηθεί με σημαντικά βραβεία τόσο στη Γαλλία όσο και στην Ελλάδα και έχει διατελέσει ειδικός σύμβουλος προγράμματος του Alpha.

Ακόμα ένα ταλέντο του είναι ότι ασχολείται με τη φωτογραφία.

Διαβάστε ακόμα: Ο Νίκος Αλιάγας αγκαλιά με την Νάνα Μόσχουρη - "Η φίλη" μου

Ο παρουσιαστής έχει λάβει μέρος και σε αρκετές  κινηματογραφικές παραγωγές είτε υποδυόμενος κάποιον ρόλο είτε ενσαρκώνοντας τον εαυτό του, όπως «Το όνειρο του Ίκαρου» (2005), «Le Rêve d’Icare» (2014), «Το μυστικό της Νίκης» (2015) και «Mme Mills, une voisine si parfaite» (2018).

Η οικογένεια του

Ο Νίκος Αλιάγας έχει βρει την απόλυτη ευτυχία και έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια στο πλευρό της όμορφης Τίνας Γρηγορίου. Το αγαπημένο ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο του παιδιά, την Αγάθη και τον Ανδρέα, τα οποία λατρεύουν. 

Ο Νίκος Αλιάγας κάθε φορά που επισκέπτεται την Ελλάδα συναντάει πάντα τα αγαπημένα του πρόσωπα, φίλους και συγγενείς. Ανάμεσα τους είναι και η γνωστή παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου.

Οι δυο τους δεν είναι απλώς δύο καλοί φίλοι, αλλά τους ενώνει συγγένεια. Για την ακρίβεια είναι ξαδέρφια και μάλιστα πολύ αγαπημένα. Δεν είναι λίγες και οι φορές που η Μαρία έχει επισκεφθεί τον Νίκο στο Παρίσι, όπου ζει με την οικογένειά του.

Διαβάστε ακόμα: Νίκος Αλιάγας: Στην πατρίδα του, ο διάσημος Ελληνογάλλος παρουσιαστής με την δάδα των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024» - Δείτε φωτογραφίες

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ