Μαριάννα Τουμασάτου: «Από την μέρα που ερωτεύτηκα τον Αλέξανδρο, ήθελα να είναι ο πατέρας των παιδιών μου» - «Δεν το είχα νιώσει ποτέ στο παρελθόν» (βίντεο)

Η ηθοποιός μιλάει για τον σύζυγό της και την σχέση τους.

Η δημοφιλής και ταλαντούχα ηθοποιός, Μαριάννα Τουμασάτου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Μπαμπα-δες του Τάσου Ιορδανίδη και μίλησε για τον σύζυγό της, Αλάξανδρο Σταύρου και την οικογένειά τους.

«Από την μέρα που ερωτεύτηκα τον Αλέξανδρο, ήθελα να είναι ο πατέρας των παιδιών μου που δεν το είχα νιώσει για κανέναν στο παρελθόν, μέχρι που δεν ήθελα παιδιά, που τώρα το παιδί είναι το κέντρο της ύπαρξής μου» ανέφερε αρχικά.

«Νομίζω ότι μόνο με αυτόν τον άνθρωπο θα μπορούσα να κάνω παιδί, μόνο με αυτόν τον άνθρωπο θα δοκίμαζα να ζήσω τη ζωή μου όλη. Ο εγωισμός ήταν αυτός που με έκανε να σκέφτομαι να μην κάνω παιδιά. Τι καλά που περνάμε, που έχουμε το τομάρι μας να το πάμε από εδώ, από εκεί. Αλλά όταν συμβαίνει αυτός ο περιορισμός νομίζω είναι ωραιότερο» πρόσθεσε η Μαριάννα Τουμασάτου.


Διαβάστε ακόμα: Μαριάννα Τουμασάτου: «Πολύ ευχαρίστως θα έκανα αισθητική επέμβαση αν ένιωθα ότι το χρειάζομαι, για την ψυχολογία μου» (βίντεο)

Για την ιστορία, η Μαριάννα Τουμασάτου ξεκίνησε την τη σχέση της με τον επίσης ηθοποιό Αλέξανδρο Σταύρου όταν έπαιζαν στη σειρά "Βέρα στο Δεξί", το 2004.

Το 2010 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο ενώ στις 26 Ιανουαρίου 2011 γεννήθηκε η κόρη τους, Χρυσηίδα-Παναγιώτα.

Το 2013 το ζευγάρι παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο.

Διαβάστε ακόμα: Σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση για την Μαριάννα Τουμασάτου & τον σύζυγό της Αλέξανδρο Σταύρου: Στο Θέατρο Αθηνών με Μουτάφη, Καρακάση και Χειλάκη

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr