Η Ντόρα Κουτροκόη αποκαλύπτει: «Στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης μου έμαθα ότι έχω όγκο στον εγκέφαλο - Πάθαινα κρίσεις» (βίντεο)

Μοιράστηκε μία δυσάρεστη στιγμή στη ζωή της ...

Με τις χειρουργικές επεμβάσεις ασχολήθηκε την Κυριακή η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας VITA» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και καλεσμένη τη δημοσιογράφο Ντόρα Κουτροκόη.

Η δημοσιογράφος συγκλόνισε μιλώντας για την περίοδο που ενώ βρισκόταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, έμαθε ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο.

«Όταν μαθαίνεις ότι έχεις έναν όγκο στον εγκέφαλό σου και το διαπιστώνεις επειδή οι παρενέργειες είναι πολλές, ξέρεις ότι ούτως ή άλλως για να το ξεπεράσεις πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις επέμβαση. Εκεί το παίρνεις απόφαση. Τα συμπτώματά μου ήταν πάρα πολλά και έκανα εξετάσεις για αυτόν τον λόγο και το διαπίστωσα όταν ήμουν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης. Οι δυσκολίες ήταν πολλές», ανέφερε στην αρχή η δημοσιογράφος.


Ακόμα, είπε ότι: «Είχα επιληπτικές κρίσεις, δυσκολία στον λόγο, δυσκολία στη μνήμη. Απαγορεύεται να κάνεις αυτό το χειρουργείο στην εγκυμοσύνη. Εκεί πρέπει να πάρεις αποφάσεις δυσάρεστες, γιατί ίσως πρέπει να σκεφτείς ακόμα και να διακόψεις την εγκυμοσύνη, τα σταθμίζεις και λες ή θα προχωρήσω με τους όποιους κινδύνους αλλά θα προσέχω… Το 2014 έγινε αυτό».

«Όταν μου είπαν το χειρουργείο στο οποίο πρέπει να υποβληθώ δεν είχα απόλυτη συναίσθηση των κινδύνων που μπορεί να έχει ένα τέτοιο χειρουργείο. Γέννησα και έκανα το χειρουργείο, κράτησε 6-7 ώρες. Ο φόβος δεν ήταν η αναισθησία, αλλά τι θα μου αφήσει μετά», εξήγησε.

Διαβάστε ακόμη: Ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη «πάνε» ΣΚΑΪ δίπλα στον Δημήτρη Οικονόμου

Διαβάστε ακόμη: Η Ντόρα Κουτροκόη για την ξαφνική απόλυσή της από τον ΣΚΑΪ: Δεν σκέφτηκε κανείς ότι μεγαλώνω ένα παιδί – Δοκιμάστηκαν τα όριά μου (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr