Ευαγγελία Συριοπούλου: «Όταν είδαμε το τεστ εγκυμοσύνης με τον Στράτο, μείναμε αμίλητοι, υπήρχε τρόμος» - «Ήταν όμως πολύ τρυφερή στιγμή» (φωτό & βίντεο)

Ευαγγελία Συριοπούλου μιλά για την στιγμή που θα γινόταν μητέρα και πως το αντιμετώπισε με τον σύζυγό της, Στράτο Πατσατζή.

Η δημοφιλής ηθοποιός Ευαγγελία Συριοπούλου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά, «Μαμά-δες» της ΕΡΤ και μίλησε για την οικογένεια της με τον σύζυγό της, Στράτο Πατσατζή.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την μακροχρόνια σχέση με τον σύζυγό της, Στράτο Πατσατζή αλλά και την περίοδο που ήταν έγκυος.

«Ήμασταν πολλά χρόνια με τον σύζυγό μου, ήμουν στη σχολή ακόμη. Δεν βιαστήκαμε καθόλου. Ίσα ίσα η απόφασή μας ήταν to the point και όταν αποφασίσαμε ότι θέλουμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας, αυτό ήρθε εύκολα. Με κάποιον μαγικό τρόπο συνέβαιναν και στους δύο ωραία πράγματα. Δεν ένιωσε κάποιος από τους δύο πίσω. Στα θέλω του αλλουνού είμαστε δίπλα, δεν βάζαμε δεύτερες σκέψεις, Πάντα με τις δυσκολίες αλλά η αγάπη, ο σεβασμός, η συντροφικότητα και ότι βλέπεις τη ζωή σου με έναν άνθρωπο για πάντα, το φτιάχνεις», είπε αρχικά η Ευαγγελία Συριοπούλου.


«Μόλις είδαμε το τεστ εγκυμοσύνης, μείναμε για δευτερόλεπτα αμίλητοι και ήταν μια τρυφερή στιγμή. Υπήρχε και ένας τρόμος αλλά όλα αυτά ήταν μια ωραία στιγμή. Όταν μου ήρθαν οι πόνοι αγοράζαμε παπλώματα. Του είπα του άντρα μου ότι έχω κάτι πονάκια και μου λέει “Γεννάμε;”. Λέω “δεν νομίζω”. Συνέχιζα στο μαγαζί με τα πονάκια, πήρα και τα παπλώματα», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.


Διαβάστε ακόμα: Ο Βασίλης Ζούλιας έφερε την άνοιξη: Oι καλλονές Φαίη Ξυλά και Ευαγγελία Συριοπούλου με φανταστικά flower print φορέματα (φωτό)

«Και μετά του λέω “πάμε να φάμε;”. Στο ενδιάμεσο είχα μιλήσει με τον γιατρό και τη μαία μου και με είχαν καθησυχάσει. Το βράδυ πήγα στο νοσοκομείο με 8 διαστολή και γέννησα σε 40 λεπτά. Υπήρχαν δύσκολες μέρες στην αρχή, υπήρχε αυτή η αϋπνία. Ήταν και η φάση με τον κορονοϊό και φοβόμουν» πρόσθεσε η Ευαγγελία Συριοπούλου.

Για την ιστορία η ηθοποιός είναι σε σχέση από  το 2010 με τον οικονομολόγο Στράτο Πατσατζή.

Στις 31 Οκτωβρίου 2021, γέννησε το πρώτο τους παιδί, έναν γιο.

Στις 5 Σεπτεμβρίου 2023 το ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο και βάπτισε τον γιο του.

Διαβάστε ακόμα: Δείτε στο βίντεο τον πρώτο γαμήλιο χορό του ζεύγους Ευαγγελία Συριοπούλου & Στράτου Πατσατζή - Το δαντελένιο νυφικό & η εντυπωσιακή κουμπάρα Σμαράγδα Καρύδη

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ